- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Турчин
Не прочетох цялата тема, но все пак ще си кажа мнението. Пълно е с българи (и др.), които плюят другите заради народността или расата им.. Ромите, аременците, турците ..чернокожите.. Аз наистина мисля, че като видиш даден човек и искаш да разбереш какъв е той (така да се каже ''читав'' или не) трябва да се запознаеш с него, за да определиш струва ли си да си приятел с този човек. Но повечето хора съдят хората не по характера им, а по външният вид, пола, сексуалната ориентация, расата или народността им. Ще дам пример с ромите. По принцип е вярно, че много от тях псуват, крадат и убиват, но има и добри роми, които просто не са имали късмета да се родят такива и сега всички да ги плюят.. (А омразата към турците е заради турското робство) Заради омразата си към турците сега турците всички ги обиждат и слагат под един знаменател, все едно са един дол дренки с еднакви характери и като видят такива не се интересуват какъв е характера им, а направо почват да им обясняват колко са противни и т. н. .. С други думи, на кратко: Аман от расисти. Има още какво да кажа по темата, но не ми се пише роман.