Айде бе. Как пък може всички да сме такива расисти и никой да не е open-minded? Глупости.
Елате в Родопите да видите какво става и да видим какво ще ви е мнението. Никога няма да застана срещу някой и да го обвиня за робството, естествено. Човекът има толкова вина, колкото мен. Но въпреки това 90% от тях мислят различно от нас, възпитани са по друг начин. Имам приятели турци. Да, готини и начетени са, но през уикенда се връщат и викат "Абла, абла" вкъщи. А някой си е хванал българка, а техните му се скарали как може такова безобразие, защо не си е взел "тяхно момиче", как може да разваля традициите. Ако все пак това не се случи, рано или късно цялата рода се намесва и дори момичето да не е туркиня, почва един продължителен процес, в който всички се опитват да я направят такава. Докато се усетиш ще си женена на 20 и като родиш ще дундуркаш малкото Хасанчо. Защото много се лъжеш, ако мислиш, че ще го кръстиш Георги, Ангел, Крум или пък някакво хубаво българско име. Просто така седят нещата.
Нямам нищо против тези хора. Около мен, за съжаление или не, има много такива. Просто аз не бих имала сериозна връзка с турчин.