.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Question Пълен глад?

Здравейте.. Та след много неуспешни диети, стигнах до решението да започна пълен глад. Последните 2 дни не ям нищо, по цял ден пия вода и кола. Все още не съм се премерила, така че не знам със сигурност колко съм свалила, но определено е забележимо. Въпроса ми е, още колко време бих могла да не ям, без да имам здравословни проблеми? Колко най-много мога да сваля с глад?

Я не се излагай, искаш да се разболееш от булимия ли? + С тази "хубава" диета после ще си върнеш килограмите двойно. Яж си редовно обаче само полезни неща.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от k_lima Виж мнението
    Здравейте.. Та след много неуспешни диети, стигнах до решението да започна пълен глад. Последните 2 дни не ям нищо, по цял ден пия вода и кола. Все още не съм се премерила, така че не знам със сигурност колко съм свалила, но определено е забележимо. Въпроса ми е, още колко време бих могла да не ям, без да имам здравословни проблеми? Колко най-много мога да сваля с глад?
    Зависи... Ако не те балсамират, за 2 месеца ще свалиш около 80% от теглото си...

Мега фен Аватара на tori
    Била съм по тоя път и там, където стигнах, не е хубаво. Ще си съсипеш целия организъм, спри се навреме. Толкова по-окей е да се храниш здравословно и да тренираш нещо... Няма да видиш нищо кой знае какво първите месеци, но след време ще забележиш разлика.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Като гледам в главата си отслабнала достатъчно. Може да спираш. Между другото в нашето село се притегляме, не се мерим.
    n00bs

anonymous895156
    Guest
    Постъпила си напълно рационално, продължавай да не ядеш нищо, получавай енергия от слънцето
    аз те съветвам да се откажеш и от водата и да останеш само на кола

Супер фен Аватара на psych0
    С глад нищо трайно няма да постигнеш, освен да припадаш де.
    Изчисти менюто си от вредните храни и тренирай 2-3 седмично.
    Най- малкото можеш да си прецакаш стомаха и да имаш гастрит след това, а повярвай ми не е яко.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Махни хляба, сладкото и газираното. С тая кола, не знам какво си мислиш, че правиш...
    Щом си прилагала различни диети, не стигна ли дама до извода, че отслабват имунната ти система и водят до хормонален дисбаланс?

Мега фен
    В момента не гладуваш,а само мислиш,че го правиш. Карай само на вода ,ако мислиш да гладуваш,без колата.
    Тази кола така на гладно ще си преебеш хубаво стомаха..
    Щом си рекла да гладуваш прави някакви фастове примерно 20/4 фастинг-фийдинг.

anonymous708973
    Guest
    Ммм, цял живот ли мислиш да не ядеш?
    Защото в момента, в който започнеш да ядеш, веднага ще си върнеш килограмите

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    http://www.bb-team.org/articles/3992...ittent-fasting
    Може да пробваш това, но спри да гладуваш по начина, по който го правиш. Особено с тази кола е пълен абсурд, звучи много смешно, наистина.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен
    Град
    София
    Човек като е непросветен и на понички може да гладува!
    Queen of the Damned

Супер фен Аватара на sometimes_
    К`ви сте виЙ уе, майна? Не спирам да се изумявам от човешката глупост.
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ама хем гладувала, хем се наливала с коли... Мале, какви простотии измисляте, не е истина. Пък и да не си въобразяваш, че ефекта ще ти остане, като започнеш да ядеш. Само дато ще си прецакаш организма. А ако диетите или каквото там си правила не ти е помогнало, то просто не си избирала правилните и не си знаела как правилно да ги спазваш. Като ти гледам поста, не се учудвам.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Като гледам в главата си отслабнала достатъчно. Може да спираш. Между другото в нашето село се притегляме, не се мерим.
    Ммм интересно, ние пък му викаме прЕтегляне ;д

Супер фен
    Вместо да не ядеш нищо, да стигнеш до някое хранително разтройство и само да се наливаш с кола, се посъветвай с диетолог или потърси някое примерно здравословно меню. Както казаха много пъти по-горе освен до нещо ужасно до друго няма да стигнеш по този начин, както и с повечето диети. Спортувай, не се застоявай, храни се със свежа и здравословна храна, хапвай колкото се може повече плодове и зеленчуци, но спри с този пълен глад.
    Успех!

Много е тъжно, че някои хора сякаш наистина не разбират колко са страшни булимията и анорексията. Дано не стигнеш до там с тези диети.

Колко мислиш, че ще издържиш да не се храниш? След като започнеш да ядеш отново, ще си върнеш всичко, даже и отгоре. Кожата ти ще увисне, може да се появят и стрии. А и тая кола на гладно... горкият ти стомах!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на JuStElly
    Не мога да разбера защо някой хора приеха толкова на сериозно темата, колко мислите, че ще издържи с този пълен глад ;д До 2 - 3 дни ще си избие идеята от главата и ще види, че такова чудо като пълен глад няма ;д

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Нищо лошо няма в гладуването, правиш го веднъж годишно за 1-2 седмици, никой не е умрял от него.
    Човек се нуждае от много по-малко калории, отколкото пишат навсякъде, но трябва първо да научи организма си да оползотворява всичко поето.

Мега фен
    ...и да няма много физическа активност

Не прави грешката на пълно гладуване, от личен опит ти го казвам.. Щом искаш да отслабнеш просто се храни здравословно и спортувай.

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Ще си докараш проблеми , я бързо към хладилника!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си