.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Ух....

Ух....

Здравейте, на 16 съм ...Объркана съм, ама яко.. Имам си приятел от почти 9 месеца, но той е в София, а аз на 250 километра от него.. Както и да е, не пиша за това.. От доста време се закачаме с един пич от моят клас, но до вчера само толкова.. Излизахме с класа за завършването и се целувахме, доста се поцелувахме всъщност .. И нямам идея какво да правя, зверски ми е разбъркано в главата...Иии по тази причина пиша и моля за съвет, какво да правя ?

П.С против изневерите съм попринцип..

Реши си кой искаш. Ако искаш пича от класа ти, първо зарежи другото момче, недей да го лъжеш.

Който както си го направи. По-добре не лъжи приятеля си ако нямаш чувства към него. Ако пък имаш и съжаляваш за това, което си направила - премълчи си.

Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    Реши си кой искаш. Ако искаш пича от класа ти, първо зарежи другото момче, недей да го лъжеш.
    Някак си прекалено много мисля за болката на хората, и знам че ще го нараня ако му кажа, но ще го нараня още повече ако поискам да се разделим..

Май няма как да избегнеш това да не го нараниш освен да премълчиш, но каква ще е тази връзка с лъжи и без чувства? Няма смисъл ако не искаш да си с него да го залъгваш, по-кофти е. Пък и най-вероятно държанието ти към него ще се промени дори и да не искаш.

Мега фен Аватара на galaxy29
    лепни си алената буква м/у гърдите

Ами вземи да поговориш със съученика си какви намерения има. Седни и помисли дали твоите съвпадат с неговите и ако ти харесва идеята да продължиш с него, говори с гаджето си в София и му обясни много внимателно какво се случва. Попитай и за неговото мнение и как той би постъпил. Накрая реши сама да направиш това, което най- много ще е в твоя полза, защото не живеем за другите хора, а за себе си. Гледам, че не си споменала никой от тях да е любовта на живота ти, така че вярвам, че няма да се нарежат, ако разочароваш някого.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    А приятелят ти за колко време ще е на 250км от теб?
    Всъщност няма кой знае какво значение това. Разделете се, очевидно не го обичаш. Дали ще го нараниш толкова, колкото си мислиш също е под съмнение...

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Рядкост са връзките между съученици, които имат някакво бъдеще. Прецени на кой от двамата държиш повече. Преди да предприемеш каквито и действия с гаджето ти, първо поговори с момчето от класа ти и разбери намеренията му.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Виждала ли си някога гаджето си на живо?

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Виждала ли си някога гаджето си на живо?

Да виждала съм го, аз пътувам до него, той до мен

зарежи и двамата, намери себе си и после си търси гадже! аман от момичета, дето не знаят какво искат и после ние сме им виновни!
    Целуват те, спят с теб...после ти се извиняват...за какво ми се извиняваш, да не си ме ударила...беше ни хубаво и на двамата. Тъпо ми е, че си ме използвала като секс-играчка, но нямам против и да повторим.
    Сиктир!

Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    Ами вземи да поговориш със съученика си какви намерения има. Седни и помисли дали твоите съвпадат с неговите и ако ти харесва идеята да продължиш с него, говори с гаджето си в София и му обясни много внимателно какво се случва. Попитай и за неговото мнение и как той би постъпил. Накрая реши сама да направиш това, което най- много ще е в твоя полза, защото не живеем за другите хора, а за себе си. Гледам, че не си споменала никой от тях да е любовта на живота ти, така че вярвам, че няма да се нарежат, ако разочароваш някого.
    +1 Само внимавай накрая да не останеш сама!

Супер фен Аватара на RiB
    Много тъпо си направила.

Замисли се с кой ще си по щастлива .. аз мисля че с това момче от класа ти защото е при теб .. докато другото момче е на далече ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си