- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Новите ми съседи..
Здравейте. Не знаех за раздела''любов'' или за раздела ''секс'' е темата, но ми звучи по логично да е за тук. Първо едно малко въпросче : Расист ли си? Е, ако си по-добре недей да четеш по надолу. И така да се върнем към историята ми. Аз съм момиче на 17. Под моя апартамент от около година живеят турци, който са студенти. Преди 2 дена се возих с един от тях в асансьора и наистина е мноооого готин. БУКВАЛНО. Не знае добре български, но пък се оправя с английския, защото учи медицина на английски. Аз също се оправям с английския, така че езикова бариера няма. Нещото, което ме притеснява е това, че е турчин. Все пак всеки народ си носи славата. Турците са подли, циганите крадливи, българите са гостоприемни, французите са романтични и т.н. Другите турци, с които живее са си бая черни и грозни, но не и той. Другото нещо, от което се притеснявам е, че често крещят и се чуват да пищят жени. Пропуснах да кажа, че са на квартира. И така, чудя се дали следващия път, когато се засечем във входа да се запознаем и да му предложа да пием кафе или нещо подобно. Все пак има изключения. Може би не пада под общия знаменател, с който се славят турците.
Щом ти харесва и НЕ ти пречи, че е турчин, няма нищо лошо да опиташ.
Извън темата: Българите сме Не по-малко подли и от турците. Нямам предвид всички българи. Предимно ганьовците.
Расизмът е като турците,не трябва да го има.
Не всички спадат под общ знаменател аз лично познавам турчин който много готин човек залъка от устата си дава няма грешка в него. Така че не се води от общоприетите норми че са едиси какви ... все пак от опит глава не боли![]()
Нашата слава само хубави неща включва, но отиди и питай чужденец за нас, ще видиш мнението им.
В стария ми клас имаше към 7 турчета и всички бяха големи пичове, а някои и гъзари.Никога не съм се карал с тях за каквото и да било.
Не разбрах какво искаш да кажеш с частта, че често чуваш момичета да пищят?
И щом ти харесва и не се опасяваш от нещо, също и не ти пречи нациалността, покани го на кафе, ако не излезе нищо винаги може да останете приятели.![]()
Може да пищят от удоволствие...
I`m trying to make your dreams come true...
Това за славата на един народ е много грешно. Не може да съдиш за цял народ по няколко негови представители. На балканите сме много близки като бит и култура. Не познавам румънци и сърби, но имам приятели от Турция и Гърция. Страхотни хора и големи купонджии.
Последно редактирано от dimitar_ak : 07-02-2014 на 06:48
Няма лошо в това, че е турчин, но имай предвид, че турците гледат на жените като собственост и нещо, което да им носи само наслада. Сигурен съм, че ще ти поиска дупето, така че бъди готова за този момент!
всички етноси под ножа......( турци ,цигани,араби,)
Точно на българите ни се носи славата на крадци, измамници и подледци. Иди в Германия, Холандия или Англия и питай местното население какво смята за турците и за българите и ще разбереш за какво става въпрос.
Иначе запознай се с него, но не бълзай да му се разкриваш още на първата среща.
Мда щом ти харесва и не ти пречи че е турчин покани го няма лошо
Само за турци и гейове се пише в тоя форум
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не знам защо в последно време е толкова модерно явно да си хващате гаджета турци, цигани... думи нямам! После като не ти хареса как се държи с тебе, да не се учудваш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това са само епитети,националността на един човек е просто име, по което също се водим. Представителите могат да са всякакви, дори сложеното им име до нацията да е великолепно.
A nali znaesh,che poprincip izvun bg mislqt ciganite za bulgari?Pluznali sa navsqkude i veche ni mislqt za cigani!!Eto ti primer ot jivota mi:
Maika mi e rysa,sus zeleni ochi,a az sum s cherna kosa i zeleni ochi i dvete sme mnogo beli i otivame na kvartira v kipur za izvestno vreme i kogato ni pitat kakvi sme po narodnost ni otgovarqme "bulgarki" (vupreki,che maika mi e ryskinq de,no otdelen vupros) i hazqina ni kaza "tova e nevuzmojno!bulgarite sa cherni,s cherna kosa i cherni ochi...i vijdame edin ciganin i posochva-tova e bulgarin" napravo padnahme i dvete..mislqt ni za tazi sgan...
Po temata:nikoi nemoje da ti pomogne v slychaq zaradi razlichnite gledni tochki...lichno az NIKOGA ne bih poglednala tyrchin,ciganin,negur i tn...