Преди известно време бях направил тема за това, че да си намериш приятели в днешно време, които да излизат навън повечето дни И да не са хора, които само се скитат по моловете или се напиват у някой, е много трудно. Интересно ми е какъв е вашият опит с това, но аз честно да ви кажа съм принуден да не излизам чак толкова от нас поради точно тази причина. Няма с кого. На няколко пъти са ми казвали да излезем на наргиле или да ходим да пием някъде, ама на моята възраст(15) това ми се струва крайно налудничаво. Ако щете погледнете децата в книгата на Стивън Кинг - Тялото и вижте какво е било в миналото и какво ми се иска да е и в днешно време. Признавам си, че може и да съм малко интровертен, но ми се е случвало МНОГО рядко да намирам някой, който решава, че му се излиза просто ей така и е било супер забавно - иска ми се да имаше повече такива моменти. Може би очаквам и съвет относно намирането на такива хора, но искам и мнението ви.

И да - не съм имал приятелка никога, но да ви кажа честно, като погледна повечето момичета ми се струва, че не ми и трябва.