Здравейте. От 2 седмици и в Бургас започна да се провежда организираното бягане ''5kmrun'' което го има и в София,Пловдив и Варна. Ще се радвам да дойдат малко повечко хора в Бургас Бягането няма никакъв състезателен характер.Има деца,майки и по възрастни хора ... Провежда се всяка събота ( тази седмица ще е в неделя по изключение,защото събота е работен ден). Ето сайта за зайнтересуваните
П.С: В Бургас се бяхме събрали 70-80 човека,а във Варна са били 170 ... Така че,хайде бургазлии
Насърчава се спортуването сред младите хора ... А й няма значение дали сме спритьори или не ... Аз лично бягам за да си подобря времената от предишните бягания,някак си мотивиращо е да знаеш че си направил нещо по-добре от предния път ...
сляпа ли съм не зная, ама в сайта никъде не видях час, някой може ли да ме упъти
имам и др въпрос, доколкото разбрах регистрацията е нужна само ако искаш да ти отчитат резултати, иначе можеш да ходиш и без да се отчиташ в сайта, тъй ли?
смятам някой път да ходя в южния
Последно редактирано от galaxy29 : 07-04-2014 на 13:03
Нали беше от село?
Иначе всеки път е от 09:00 чеса и е всяка събота .... Тази регистрация е само ако искаш да ти отчита резултатите в сайта им,и да си ги следиш с времето дали ги подобряваш или не