.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

отърване от момиче ?

Пиша си с едно момиче от година някъде, просто ей така. Обаче тя си е втълпила че ме обича, не знам си ко, смисъл вече иска да живее с мен, праща ми обяви на квартири в Бургас... От северозапдна България е. Добре е супер ай "глупава ми е" второ на външен вид не е за мен (харесвам съвсем друг стил момичета) и квото и напиша отговора е добре мило... просто ме дразни щото не съм нейн, не съм и на който и да било... второ не съм и никъв... Отварям фейса и веднага "мило :*" ... като го вида ми са повръща... цял ден да е с мен... как като работя... ми вечерта... напрао не я издържам ама не ща да съм груб. нали бутнах намеци за друго момиче пак... "милоо като дойда ще излизаме ли" ми ддз напрао няя ли си ходиш... ко да и кажа да не я засегна. Яко е ама тая мания че ме обича напрао...

Ми като не става с добро давай грубо. Кофти е ама помисли малко и за себе си.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Да, разбира се, просто ей така от година. Вниманието й ти харесва, колкото й да не признаваш, ама айде.
    Като толкова те дразни й кажи деликатно, че не се интересуваш от нея по този начин и толкова. Въпроса е, че ти си се привързал към нея и казвайки и това, знаеш че вероятно ще я изгубиш, а ти не искаш това, и за това не й го казваш.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Не и бутай намеци, а директно намеси някоя или няколко. Почни да си обсъждаш с нея другите момиче, накарай я да остане с чувството, че я третираш като приятел.
    След това и подари куче за РД, а ако продължи да те притеснява, отиди и убий кучето.

Мега фен Аватара на tori
    Толко ли е трудно да ѝ обясниш, че не си ѝ мило, не я харесваш, не сте гаджета и сте само приятели?

Мега фен
    ми изтрий я от фейса бе пич

Единият вариант е да й кажеш, че не сте си никакви и изобщо нямаш намерение да се виждаш с нея.
    Вторият е да я изтриеш от фейсбук.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

кажи й че съпругата ти не одобрява нещата които си пишете и трябва да приключите с това.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ти виждал ли си я на живо? Сигурно е някое ЕМО ,което ще си пререже вените ако пропуснеш да и чатиш една вечер. Съжалявам, трябва да се ожениш за нея.

Как въобще се хващате на такива фейсбук измишльотини?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ти защо си позволил нещата да се развият така питам аз? Че и продължаваш нищо да не правиш по въпроса. То разбирам един, два пъти да се беше държало момичето сякаш сте виртуални гаджета, да се чудиш как да я откажеш деликатно, ама щом всеки път така ти пише, вече отдавна трябваше да си ѝ обяснил, че не сте гаджета. Толкова ли трудно е да НАПИШЕШ на някого, че НЕ сте гаджета?..

Опитай се по тактично да и кажеш .. смени си фейса или скайп квото и да е .. не влизай определено време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си