.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Exclamation Косата ми се къса?

Здравейте.
    От около един месец косата ми се къса много и когато се изреша по земята и по четката има сравнително доста косми. Бихте ли ми помогнали как да оправя този проблем?
    Благодаря предварително.

Според мен този косопад може да е от времето, защото съм чела, че през лятото може да се появи. Ако не спре скоро може да използваш шампоани, които са против косопад.

Голям фен Аватара на smilelady
    Пробвай с хининова вода, върши чудеса за сгъстяването на косата, но трябва известно постоянство.
    Отделно е много важно как разресваш косата. Като за начало ти препоръчвам да използваш дървен гребен/четка, тъй като те щадят повече косата. Отделно никак не е хубаво да започваш разресването от корените към върха и да дърпаш прекалено силно. Започни от краищата и чак след като си премахнала възлите, разреши цялата коса по дължина. Сега идва лято, така че, ако ползваш сешоар, те съветвам да се откажеш от него и да се довериш на топлото време. Надявам се така значително да намалиш косопада. Успех
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Не си реши косата, когато е мокра, защото тогава лесно се къса. Внимавай как я решиш, преди мен ти обясниха. Спри сешоарите, пресите, машите, като цяло топлинната обработка. Сега като времето е топло, ще ти е по-лесно, дори много да си свикнала със сешоара.

Прави си маски с мед, жълтък, кисело мляко и някакво масло (бадемово, арганово, макадамия) или зехтин. С такава маска се стои поне няколко часа, като си увиеш главата в хавлиена кърпа и найлонова шапка, за да се затопли.

Дано съм ти помогнала.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Благодаря ви за съветите! Определено ще са ми от полза

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Когато ти е мокра косата не я реши с четка , а с гребен.
    Ползвай и хининова вода

Благодаря отново за съветите.
    Имам още един въпрос - четох в една статия, че някои хора са също така доволни, а дори и повече, от хининовия шампоан. Та какво бихте ми препоръчали, като се сметне за въпрос, че когато един път се подстригах доста над раменете, косата ми порасна за 1 година малко под раменете. И дотам...
    А също така хининовата вода/хининовият шампоан подпомагат ли за растежа на косата?

Мега фен Аватара на tori
    Зависи от теб самата, има доволни и не чак толкова. Докато не опиташ, не можеш да знаеш при теб как са нещата.

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Цитирай Първоначално написано от Sunshine.7 Виж мнението
    Благодаря отново за съветите.
    Имам още един въпрос - четох в една статия, че някои хора са също така доволни, а дори и повече, от хининовия шампоан. Та какво бихте ми препоръчали, като се сметне за въпрос, че когато един път се подстригах доста над раменете, косата ми порасна за 1 година малко под раменете. И дотам...
    А също така хининовата вода/хининовият шампоан подпомагат ли за растежа на косата?

Помагат супер много за разтежа на косата .
    Но ако се прекали с ползването ефекта е - омазняване на косата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си