.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    А по принцип кога трябва да се кастрира котката? :/
    *сън*

Мега фен Аватара на anonymous908491
    По възможност докато е малка, няма да я заведеш след като вече е почнала да се разгонва.
    Операцията е много лесна и веднага си я прибираш.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не си заслужава заради едната възможност, че може би ще искаш да има поколение да и причиниш такова нещо.
    по-скоро го причиняват, защото не могат да отделят пари за животното към, което са поели отговорност
    но иначе, могат да си позволят по няколко кутии цигари всеки ден, както и да се угояват с храна
    не е като да спестяват за трансплантация или за харвард, или пък да нямат пукнат грош, такива случаи се броят на едната ми ръка, сравнение с тез горе

http://youtu.be/CD6aW2MBgz0 2:50-3:02

Не вярвам, кастрирането не е скъпо, а и при положение, че разгонена котка може да те побърка, няма причина да мислят за парите.

ще се учудиш какви случаи има
    предпочитат да си дадат парите за поредното парче сланина или за уред, който стои прашлясал
    ама да ги дадат за кастрация, дума да не става!

Може да има, но не са масово. Различни хора, различни интереси, другата страна са тези, които гледат животните сякаш са им деца, пак не е нещо нормално.

мда, да им режат ноктите, да ги гримират, да им купуват конзола и мини ферари ;/

смайлке, свикна ли да се храни самичко

Кастрирането според мен е нещо ужасно.
    Първото ми коте (женско) след кастрацията 2 дни не беше на себе си, залиташе като ходи, не ядеше, освен това и повърна 2 пъти...не бих подложил животинче на такова нещо отново. Вече ако е котарак и е вътре няма как да не се кастрира, защото ще вземе да маркира територия и ще ти напикае всичко...
    За пръв път чувам че ако женска не е кастрирана и не е раждала хваща рак (все едно нераждала жена да я хване...), може и да се увеличава риска, но на мен ми звучи нелогично. Аз знам че ако и се дават противозачатъчни от тях се развива рак...
    Сега имам страхотна писана на двора, не е кастрирана, но явно не е добра майка, защото донася само по 1 или в рядък случай 2 котенца - много са сладки, винаги се намират кандидати да ги вземат, така че няма проблеми.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    смайлке, свикна ли да се храни самичко
    Храни се перфектно, ама още не се учи да ходи до тоалетна там дето трябва. :Д
    Пробвах го на доста храни и като гледам си хапва и по-твърда храна добре, но засега няма да му я сменям.
    Нека порасне още малко. ^_^

Кучето ми иска да го изяде , хубаво, че има ключ там, че иначе може да си отваря вратите само. Егати пича.
    *сън*

и нашето не обича котки, а пък и те са гадинки и го дразнят :Д
    един ден се събраха на едно място и котьо се качи на дървото и не искаше да слиза, заспа там :д

Така... не знам дали знаеш, но трябва да се комбинират дуаха храна и паучове.. и винаги се старай писанчо да има чиста водичка...
    Ако не му даваш вода и пауч със сухата,твърда храна, се образува нещо като тапа на дупето, не може да се изходи,инфектира се... и става голяма какофония...
    Иначе уискас е хубава марка, аз лично съм доволна от нея... имам котанчо на 14 годинки, който се държи като на 1 .. само тича и скача и ихрае и изобщо не се чувства стар... захранван е само с уискас...
    Естестено трябва да му вземел и витаминки... има даже точно на уискас едни, които помагат да се разграждат топките косми в стомахчето, дентални за зъбки... и такива работи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си