.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли?

Гласували
23. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, не виждам проблем

4 17,39%
  • В никакъв случай!

7 30,43%
  • Зависи от обстоятелствата и човека /моля, пояснете в темата/, но по-скоро не

12 52,17%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72
    anonymous895156
    Guest

Question Бихте ли тръгнали с умствено изостанал/а

питам, за да знам дали имам шансове
    сега сериозно - бихте ли могли да се влюбите в такъв човек (да речем, че изостаналостта му е не особено голяма)?

Ако не му личи особено може би бих се влюбила. Но иначе не мисля, че би ме привлякъл такъв човек.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ти заеби привличането, какво ще излезе от тази връзка...
    Форест Гъмп е рядко срещано явление, аз лично не бих могла да се видя в подобна ситуация. Звучи ми крайно изтощително.
    maDamn

Мега фен Аватара на Hilary_
    Да кажем, че имах съмнения за един от бившите, след като го опознах, но така или иначе - не го изтърпях.

Повече от фен Аватара на GEMBI
    Един приятел излизаше с такова момиче, не е много добра идея.

Мега фен Аватара на Colouring
    Не, не бих. Не мисля, че бих могла да се влюбя в такъв човек, няма какво да ме привлече в него.
    Недай си Боже обаче да имаш сериозна връзка с някой и да се случи нещо, от което да има последствия след това. Тогава вече е различен случай и се иска огромна жертва, но пак бих била с него.

баси предразсъдъците...всичко си е до човека. има различни нива на "изостаналост"...естестве о, че ще е трудно да се влюбиш в някой, на когото му текат лигите и се напикава на 30...но не всички са такива...

Така като си чета тук има супер много умствено изостанали, но сексуално напреднали...така че - зависи

anonymous895156
    Guest
    обществените предразсъдъци или собствената ви нагласа (породена от тях) е причина да не вярвате, че може да се влюбите или поддържате връзка с такъв човек?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не разбирам защо всички толкова много плюете върху обществените предразсъдъци, които до една огромна степен оформят нашите вкусове, действия и реакции, колкото и да не ни се вярва. Да, изключително неправилно и, може би дори, нечестно е да сме homo sapiens, в чиято порода е напълно естествено да се афектира и влияе от заобикалящия ни свят. Не разбирам защо трябва да се питат реторични въпроси, с цял обида, при положение, че за да не се влияеш поне мъничко от нечий коментар или мнение то ти не трябва да си човек.

Тези хора, които се противят на обществените порядки са много често тези, които са имали личен досег с човек/случай свързан с темата, срещу която обществото се противи. И това променя мисленето им. Това, което обаче забравяме е, че тази промяна е била породена от обществото, към чието спада дадения, споменат човек или случай.

За да отговоря, все пак, на въпроса ти - не, не бих имала връзка с подобен човек. Може би, бих се влюбила в такъв човек, но със сигурност не бих успяла да поддържам връзка с него.

//изобщо не знам какви ги написах

anonymous895156
    Guest
    Не разбираш защо плюя по предразсъдък?

Град
    София, България
    Не разбирам защо обвиняваш хората, които се влият от предразсъдъците на заобикалящия ги свят.

anonymous895156
    Guest
    Не виня никого за това на какво е избрал да се доверява безусловно, както вероятно виждаш, опитвам се да разбера дали някой има различна от обществените настроения причина да не вярва, че може да се влюби или да завърже връзка с такъв човек.

Град
    София, България
    Защо си твърдо убеден, че отказът им е породен от обществените настроения? Защо не можеш да допуснеш, че той е базиран на личен вкус и предпочитания?

anonymous895156
    Guest
    Замени умствено изостанал със сакат и ще разбереш защо. Тъй като от основните фактори за формиране на обществените нагласи са природните ни инстинкти, на (нека ги нарека непълноценни индивиди, въпреки че в съвременното общество не са такива, или поне не винаги) се гледа с лошо око във всякакъв план.
    Дори да предположим, че има единици, които просто не си умират за пичове със синдрома на Даун, ясно е каква е причината за негативната нагласа на основната част от хората.

Мега фен Аватара на Lilanda
    С една дума хората са повърхностни, защото светът около тях е такъв.

Би било интересно хората, които отговориха с не, да споделят причините си иначе.

Мега фен
    ЛОЛ, а после някой като пусне тема, от която вони на самолюбие и веднага се почва плюенето по адрес на 'критериите' на ОП-то. Дори привидно да има покритие въпросното му самочувствие и съответно резон да има високи изисквания към потенциалните си партньори. Ама иначе и ние не харесваме тъпите и инфантилни хора.

баси лицемерието

edit ;
    С една дума хората са повърхностни, защото светът около тях е такъв.
    тъкмо се чудих кой ще се направи на много над нещата.

На ти причина - отварям си устата единствено когато имам какво да кажа и представата ми за пълноценно общуване е г/д това +- някоя лиготия. К'во ще правя с човек, който не може да умножава, пък аз искам да обясня как ползвах познанията си по линейна алгебра да направя торнадо (shameless plug ). Дори приятелски отношения не бих могъл да поддържам с подобен индивид.
    Познавам момичета, които са супер добродушни и отворени към околните въпреки недостатъците им и сигурно ... де да знам, в някаква странна ситуация биха могли да решат да се пробват с подобен човек.
    Даже си мисля, че Маги е такава - нищо че се прави на много лоша тук

// всъщност ако е някоя много много яка ***** и е от инфантилно ретардиралите, а не досадна и проста знам ли ... ама сигурно ще се чувствам като педофил в подобна ситуация

баси тъпата тема. яж ми кура митко
    Последно редактирано от Auriss : 07-03-2014 на 14:58

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    К'во ще правя с човек, който не може да умножава

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    баси тъпата тема. яж ми кура митко
    dgd we

различните интереси са добра причина, но не допускаш ли, че някой (леко) умствено изостанал може да има подобни на твоите и да си паснете в това отношение?

Мега фен
    оу да да абсолютно

има дори един такъв във форума ама не си пасваме особено Т_Т

Мега фен
    Град
    <3
    Не.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Много зависи от обстоятелствата. Ако дадения индивид осъзнава това нещо и е решен, че иска промяна (дори да не знае как да я постигне) - Да. Бих била с него, и бих се опитала да му помогна, стига да се държи добре с мен, а не да излива гнева към света си върху мен.

Не.Не бих се занимавала с такъв човек,подобни връзки са ужасно натоварващи.Нямам никакво желание да се занимавам с човек който ,може да направи кой знае какво.Мъчно ми е за такива хора,но само толкова.

Painkillerkata
    Guest
    ми то ти си такава маа

За да не я нараня в по-късен етап, няма да тръгна.

Напълно глупава, наивна и безпомощна? Това звучи секси. Но реално няма да се получи нищо сериозно.

М/у другото, аз говоря за сериозна умствена изостаналост от типа на даун синдром и аутизъм (с изключение на високо-функциониращ аутизъм) и като цяло хора, които трудно биха могли дори да се грижат за себе си.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    Напълно глупава, наивна и безпомощна? Това звучи секси.
    ти затова ли нападаш 15 годишни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си