.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на weheartiit

Как се справяте?

Как се справяте с раздялата с някой към който сте били силно привързани ?Някой който е бил голяма част от ежедневието ви ?Не сте запазили приятелските си отношения ,нещата не са свършили добре и няма изгледи да се оправите с този човек.Какво правите ?Как може да се забрави и кога настъпва този момент? А ако неприятното чувство се задържи прекалено дълго ? Надявам се да не хейтвате.

Голям фен Аватара на Illusion772
    В общи линии тренировки, строга диета, учене (понеже в момента имам изпити), много рок, правене на оригами, излизане с приятели, също така и нови приятели (в смисъл хора които не знаят какво се е случило) писане със случайни момичета и случайни свалки - май това е.
    Също пропуснах пиене,шмъркане, пушене и тн. - но аз лично много не си падам по тия неща.
    Последно редактирано от Illusion772 : 07-03-2014 на 12:07

С една дума - трудно.
    Най-добре е разнообразието - посещаване на други места, правене на други неща, гледане на друг тип филми, мислене в други насоки.
    Кога се забравя - никога...просто с времето малко по малко отшумява и се връща по-рядко. И също така "клин клин избива"
    Ако неприятното чувсто се задържи по-дълго - сори, няма как...просто написаното от мен по-горе и така..доакто мине

хейтвам!

Живота продължава и Точка.
    Всяко нещо във Вселената си има причина и лично аз нямам нахалството да и се противопоставя.

Мега фен Аватара на RapExotic
    С друг/а.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си