.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Angry Molq za pomosht kirilica na windows 7

Zdraveite,s windows 7 sum i nemoga da si instaliram fonetichna kirilica...probvah kakvo li ne-flex type 2k,bg fonetikata na iliya dankov...i vsichko,koeto mojete da si predstavite,no neiska da se instalira...vuobshte ne mi pokazva ikonata za ezicite doly..dori kato probvam s ctrl+shift ne mi go smenq...v momenta pravq blog i kirilicata naistina mi trqbva!
    Mnogo blagodarq predvaritelno!

Голям фен Аватара на naksdy
    Че за какво мъчиш седмицата с добавени бози, като си я има вградена фонетичната? Бръкни в регионалните настройки и си я добави
    Женско съм! Пикая клекнала...

Цитирай Първоначално написано от naksdy Виж мнението
    Че за какво мъчиш седмицата с добавени бози, като си я има вградена фонетичната? Бръкни в регионалните настройки и си я добави
    Purvo tova opitah,no ne stava

Контролен панел--> Часовник, език, регион--> Промяна на клавиатури и други методи за въвеждане... и си търси каквото ти трябва.
    I have a dream

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от naksdy Виж мнението
    След флекса се преинсталира задължително, след това да свали бг от ъпдейтите.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    След флекса се преинсталира задължително, след това да свали бг от ъпдейтите.
    chakai malko che ne te razbah...iskash da kajesh,che flex type mi e precakal ezicite i trqbva da preinst celiq komp za da go opravq li?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Прецакал ти е цялата ОС, не само езиците, флекс тайп е главната причина повечето хора да имат проблеми с XP, дори и със седмицата, защото ги мързи да четат.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Прецакал ти е цялата ОС, не само езиците, флекс тайп е главната причина повечето хора да имат проблеми с XP, дори и със седмицата, защото ги мързи да четат.
    ooo mnogo ti blagodarq!dnes shte pochna da zapisvam na diskove snimki i tn i ytre shte go preinstaliram...da se nadqvame ytre veche da se pohvalq s kirilica che taq shliokavica mi burka v zdraveto..mnogo e nepriqtno i grozno,kogato po forymite se pishe na latinica...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си