.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    eminem123
    Guest

помощ важно е :(

преди една година ме хванаха на централна гара с марихуана 0,3грама. Бях на 19 ....Нямаше никакви последствия просто стоях в райионно 24 часа и ме пуснаха.Нямаше глоби нищо.Въпроса ми е сега след една година (през която бях като ангелче ) още ли имам досие,кога се изчиства,трябва ли да плащам нещо,за да се ускори процедурата. Тъй като братовчед ми ме вика да работя при него сега след месец на морето ? мерси

Мега фен Аватара на anonymous908491
    При куките нещата са като в интернет - влезе ли нещо, повече не излиза. Винаги ще имат информация за теб, което не е проблем.
    Нямаш дело, нямаш дори преписка, какви процедури искаш да минават, а глобите служат да хранят тия нещастници.
    Свидетелство за съдимост трябва, когато работодател ти го изисква, аз съм с няколко условни, но не съм имал проблем с работа.

eminem123
    Guest
    da to4no za svidetelstvoto za sadimost iskah da popitam.Pi6e li q taq prostotia tam iii dali e golqma pre4ka da si namerq rabota ina4e mersi za otgovora brat ))

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Как да пише в свидетелство за съдимост, че са те спряли на улицата, като те осъдят тогава

eminem123
    Guest
    мерси братле

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    повече от логично е
    спри наркотиците, не мисля, че можеш да си позволиш да губиш мозъчни клетки
    n00bs

eminem123
    Guest
    ami da tova mi posluji za urok )

Само ако те осъдят ти пишат осъждан в свидетелството за съдимост. Да не говорим, че за толкова малко количество няма как да те осъдят. То може и в досието да не са ти го писали, но това зависи на какви служители си попаднал. Ако не са те карали да пишеш обяснение, предполагам че са те задържали 24ка само зада те стреснат. Спокс

всеки си има досие и в твоето тази информация ще си остане. но споко - не си осъждан и няма проблем да си търсиш работа. гуд лък!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си