- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Направих го с луда мацка
Мацката не е луда. Тя си има своят фетиш, но неочаквам да я разберете. Фетишат и е, че носи памперси. Като ми сподели това в заведението аз си помислих, че се базика с мен. Заведе ме до утях, защото нещата се разгорещиха а аз живея с родителите ми и ме е срам да вляза с нея. Тогава почнах да я събличам и видях памперсът и и него го махнах. Прекалено много се възбудих. В секса беше най.добрата мацка с която съм го правил. На следващият ден се зарибих по памперсите. Казах и на нея и сега съм с памперс и аз. Харесва ми много. Да напусна ли работа и да живея само с нея. Тя има много пари и ми предложи да напусна и постоянно да сме заедно.
Много ми е интересно с панталони ли ходи или с пола?
Днес е леко ветровито, изложила се е на опасност. Но виж ако ходи с панталони няма как да не се вижда памперса. Той е няколко идеи по-дебел от дамски превръзки.
Е пич, тая мацка не е за изпускане. Уцелил си джакпота! Може да се навие да го направите на публично място.
Памперси Тена не се продават нито в Метро, нито в Кауфланд. Мога ли да ги намеря в сексшоповете?
Ох, прииска ми се и на мен да си легна с мацка с памперс!![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Кажи тя иска ли съшо да се ожените? Има шанс след това да ви се наложи да копувате и трети пакет памперси... А многото пари в цирка ли ги прави?
Напусни работа и живейте щастливо до края на дните си.
Тя може би неслучайно има фетиш към памперси( POOOOOOOOOOOOOOOOOP)
4chan->/b/, от време на време има тема със снимки относно това, колкото щеш, измежду тези за краката.
Предишна тема | Следваща тема