.
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Threaded View

  1. #7
    Мега фен
    Регистриран на
    Aug 2010
    Мнения
    6 259
    това са глупости, никакъв квас не е по-добър от онази мая, която я продават на кубчета от 40-50 гр. и на калъпи по 500, само не трябва тестото заквасено с нея да се консумира недостатъчно термично обработено, защото ако микроорганизмите на тази мая попаднат в храносмилателния тракт, "изсмукват" витамините от организма

    такъв квас като посочения в оригиналния(първия) пост може да натрови някой или да предизвика стомашно-чревни смущения, иначе ако се закваси със стандартната мая и след това се налее прясно мляко, но с млечнокисела закваска, не би имало проблеми ако престои в хладилник за посоченото време
    Последно редактирано от npp : 07-07-2014 на 08:21

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си