.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Hybrid View

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    16 годишен говори за политика и как мрази България...Със сигурност си наясно със света.

Жалко е, че хора са загивали за да може такива като теб да плюят върху тях...Жалко е, че в тази държава всеки гледа как да се откаже, не как да промени нещо...Лесно е бе моето момче(а грешка, за теб не е лесно, ти 18 нямаш...) късай си гражданството и отивай в друга държава. Аз съм сигурен, че другите държави се бият за такива като теб

И не мога да не отбележа как в тази толкова смислена страница си написал "Пълна със зли хора.." Като изключим правописната грешка, не мога да не отбележа как си направил страница в която да злобееш, защото във България хората са зли. Много интересен парадокс

И да не забравя...В африка има хора който никога няма да имат ток, чиста вода, късче хляб...В Палестина в момента убиват наред, деца и възрастни биват убивани безмилостно и колко още по-зле има...едва ли ти си най-зле, така че по-добре замълчи.
    Последно редактирано от ForzaFelipe : 07-10-2014 на 01:25
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    16 годишен говори за политика и как мрази България...Със сигурност си наясно със света.

Жалко е, че хора са загивали за да може такива като теб да плюят върху тях...Жалко е, че в тази държава всеки гледа как да се откаже, не как да промени нещо...Лесно е бе моето момче(а грешка, за теб не е лесно, ти 18 нямаш...) късай си гражданството и отивай в друга държава. Аз съм сигурен, че другите държави се бият за такива като теб

И не мога да не отбележа как в тази толкова смислена страница си написал "Пълна със зли хора.." Като изключим правописната грешка, не мога да не отбележа как си направил страница в която да злобееш, защото във България хората са зли. Много интересен парадокс

И да не забравя...В африка има хора който никога няма да имат ток, чиста вода, късче хляб...В Палестина в момента убиват наред, деца и възрастни биват убивани безмилостно и колко още по-зле има...едва ли ти си най-зле, така че по-добре замълчи.
    Напълно съм съгласен, признавам чак ме накара да се замисля. Обаче виж живота в Америка? Защо и ние не сме като тях щастливи и богати? Не сравнявай България с Африка... това не е държава(ако схващаш). Каква файда да ходя в друга държава като не знам чужд език, освен английски. Америка е силна държава, не като България... знаеш ли за кое ме е яд? Заради тея бедни деца които ги пребиват до смърт пред дискотеките.. не съдя хората които са ги убили защото както казах всичко е до това къде си израснал и в каква среда. И африка се пише с главна буква, всички грешим понякога, малки грешчици тук там... Не съди никой брато. Питай се защо не си убиец, защо онези хора са убийци и защо политиците крадат? И 3-те въпроса имат еднакъв отговор, и ако намериш отговора няма да имаш никакви въпроси.

Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    Напълно съм съгласен, признавам чак ме накара да се замисля. Обаче виж живота в Америка? Защо и ние не сме като тях щастливи и богати? Не сравнявай България с Африка... това не е държава(ако схващаш). Каква файда да ходя в друга държава като не знам чужд език, освен английски. Америка е силна държава, не като България... знаеш ли за кое ме е яд? Заради тея бедни деца които ги пребиват до смърт пред дискотеките.. не съдя хората които са ги убили защото както казах всичко е до това къде си израснал и в каква среда. И африка се пише с главна буква, всички грешим понякога, малки грешчици тук там... Не съди никой брато. Питай се защо не си убиец, защо онези хора са убийци и защо политиците крадат? И 3-те въпроса имат еднакъв отговор, и ако намериш отговора няма да имаш никакви въпроси.
    В Америка има много повече атентати, отколкото в България, което означава, че отново много невинни хора измират. Има и доста повече природни стихии - е, по този въпрос едва ли някой може да направи нещо.. но е факт. Освен това имам позната която завърши гимназия в Америка и каза, че привилегиите на учениците и като цяло на хората се съпоставят с материалното им положение. Ако си от бедно семейство в гимназията те тъпчат, после и в живота.
    Приеми, че всяка държава си има своите лоши и хубави страни. Нашият народ, българите, се раждаме с един отвратителен начин на мислене, егоисти сме, негативни сме, нямаме никакво желание за промяна и говорим без да действаме. Ако си дадем малко зор да се променим, България може и да стане една страхотна държава, но сега сме в това положение заради ей такива като теб.

И защо каза това "Жалко е, че хора са загивали за да може такива като теб да плюят върху тях."?? Да съм се гаврил със Васил Левски или?? Никъде в страницата не съм обидил някой борец за свобода. Преди да пишеш мнението си чети какво съм писал в страницата.

Град
    Варна
    Добре, сравни България със Сомалия, Гана, Чад...те са държави.
    Американците са добре...знаеш ли, че Детройт е град който е обявен за ФАЛИРАН. Не си мисли, че Америка са си страшно добре. Всеки месец може да чуеш как някой е откачил, влязъл с картечница в училище и е убил няколко невинни деца. Американците дължат на света над трилион долара...Това, че успяват да го прикрият, не значи че не е проблем.

И защо каза това "Жалко е, че хора са загивали за да може такива като теб да плюят върху тях."?? Да съм се гаврил със Васил Левски или?? Никъде в страницата не съм обидил някой борец за свобода. Преди да пишеш мнението си чети какво съм писал в страницата.
    Значи Шипка в пламъци не е гавра...

Тинейджър си, хормоните те бият и се чудят къде да избият. След 1-2 години ще съжаляваш за тази страница, казвам ти Ако толкова не ти харесва, търси начин да излезеш навън. Ето, наближава завършването ти, отиди в някоя гимназия в чужбина. Има толкова много варианти, търси как да ги постигнеш, със страница "Анти-България" няма да успееш в нищо!
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на an7raks
    Американците са добре...знаеш ли, че Детройт е град който е обявен за ФАЛИРАН. Не си мисли, че Америка са си страшно добре. Всеки месец може да чуеш как някой е откачил, влязъл с картечница в училище и е убил няколко невинни деца. Американците дължат на света над трилион долара...Това, че успяват да го прикрият, не значи че не е проблем.
    Тя цялата Америка е фалирана от много години насам... Никога няма да могат да се изплатят на китайците... Това е единствената държава, която си позволява да си печата пари, когато й затрябват...

Значи Шипка в пламъци не е гавра...

Тинейджър си, хормоните те бият и се чудят къде да избият. След 1-2 години ще съжаляваш за тази страница, казвам ти Ако толкова не ти харесва, търси начин да излезеш навън. Ето, наближава завършването ти, отиди в някоя гимназия в чужбина. Има толкова много варианти, търси как да ги постигнеш, със страница "Анти-България" няма да успееш в нищо!
    Не съм знаел че Шипка в пламъци е гавра, аз просто търсих популярно място в България за да го ЗАПАЛЯ! Аз ти казвам братле, никога няма да обичам нещо което съм мразил някога защото когато мразя нещо омразата ми е супер голяма и няма начин да започна да го обичам или да съжалявам че съм го мразил. Знам че със страницата не постигам нищо, аз просто си изкарвам яда там. И в темата съм споменал че нямам 8-ми клас прочети и ще разбереш защо. Ставам на 17 тази година а нямам 8-ми клас...

Супер фен Аватара на RiB
    Защо ли моето момче? Защото не си учил история. Значи твоите знания са толкова малко, а правиш някакви генерални изводи за нещата. Като не ти харесва нещо - махни се от него и проблемът е решен. Много мразя мрънкала, които постоянно се оплакват и плюят, а нищо не правят. Навсякъде политиците крадат, навсякъде има мафия, корупция, навсякъде има деца, умиращи от глад, които биват пребивани и изнасилване. Навсякъде е едно и също - разликата е, че на други места тези неща се прикриват от публичността. Не ми хвали изобщо Америка... аз също харесвам страната, но едни от най-сериозните серийни (не убийци), а психари са именно от там.

П.С. Ти си един голям дразнител.

Ако си дадеш малко зор и си мръднеш задника от компа може и да направиш нещо, което да промениш в себе си и после да го вложиш в промяната на България, некадърник.

Град
    Варна
    Ти си мислиш, че си единствения който е търпял обиди ли? Вземи се съсредоточи и прави нещо смислено докато си млад и можеш да наваксаш всичко. Нямаш 8ми клас...ами сам си си виновен. Скъсали са те, ок, ама може ли 2 години да си стоиш у вас и след това да се жалваш, че нямаш 8ми клас...Вдигни си гъзеца от компа, излез на вън като МЪЖ и се дръж като такъв! Отивай и се записвай на вечерно училище, вземи си тъпия изпит и си влез в гимназия и престани да се жалваш! НЯМА как да се получат нещата докато не започнеш да ДЕЙСТВАШ! НИЩО няма да ти дойде на готово, САМ трябва да си го вземеш! Да, живота предоставя на някой много по-големи трудности от на други, но това не значи, че трябва да се отказваш, а това трябва да те МОТИВИРА да продължиш! Живота ти не е свършил! В момента сам се прецакваш! Стегни се момче, никой не те кара да обичаш който и да е, но докато си стоиш заключен у вас пред компютъра и обясняваш колко мразиш всички няма да стигнеш до никъде!
    >>DjBelev<<

Ти си мислиш, че си единствения който е търпял обиди ли? Вземи се съсредоточи и прави нещо смислено докато си млад и можеш да наваксаш всичко. Нямаш 8ми клас...ами сам си си виновен. Скъсали са те, ок, ама може ли 2 години да си стоиш у вас и след това да се жалваш, че нямаш 8ми клас...Вдигни си гъзеца от компа, излез на вън като МЪЖ и се дръж като такъв! Отивай и се записвай на вечерно училище, вземи си тъпия изпит и си влез в гимназия и престани да се жалваш! НЯМА как да се получат нещата докато не започнеш да ДЕЙСТВАШ! НИЩО няма да ти дойде на готово, САМ трябва да си го вземеш! Да, живота предоставя на някой много по-големи трудности от на други, но това не значи, че трябва да се отказваш, а това трябва да те МОТИВИРА да продължиш! Живота ти не е свършил! В момента сам се прецакваш! Стегни се момче, никой не те кара да обичаш който и да е, но докато си стоиш заключен у вас пред компютъра и обясняваш колко мразиш всички няма да стигнеш до никъде!
    Пич, мен е нямало кой да ме възпита и аз съм малко с псих проблеми. Нямам никакво желание да уча... още по малко ако съм в клас в който не познавам никой. Майка ми беше в Гърция работеше... и с баща ми беше нещо такова и аз израснах с баба ми и дядо ми... какво да се прави нашите тряя да работят щото държавата е шибана и е беше бълна безработица а дори и да си намериш работа най много 200-250 лева. Че само да си платиш тока струва около 100? В Америка на 20 години можеш да си купиш жилище, кола и да живееш сам. А тук във вашата мила родина (ДА И ЕБА МАЙКАТА извинете!) когато станете на 20, сигурно роднините още ще ви помагат. Аз не познавам самостоятелни хора заклевам се! И пак ти казвам, не целя нищо със страницата в ФБ. Всичко зависи от това къде си израснал колко пъти трябва да ти го напиша? Аз мисля така за дето съм израснал в много лоша среда, не знам от колко години търпя тея подигравки, години наред търпя търпя и вече ми писна. Сега който се заяжда с мен(в реалния живот, не в интернет) направо го убивам чесно ти казвам. Баща ми има пистолети и само ми трябва името на тоя които ме дразни, не са малко хора, мога да питам всеки каде живее той и в удобен момент да го очистя безследно. И докато питам хората ще нося маска в случай че правят разследване и открият че съм питал за него, после като питат как изглеждам -> носех маска И ЩЕ ГО ДУХАТ. Няма да простя на никой който се ебава с мен пич. Няма да търпя повече обиди. Това ти го казвам най-сериозно, не се филмирам.

anonymous895156
    Guest
    Сега който се заяжда с мен(в реалния живот, не в интернет) направо го убивам чесно ти казвам. Баща ми има пистолети и само ми трябва името на тоя които ме дразни, не са малко хора, мога да питам всеки каде живее той и в удобен момент да го очистя безследно. И докато питам хората ще нося маска в случай че правят разследване и открият че съм питал за него, после като питат как изглеждам -> носех маска И ЩЕ ГО ДУХАТ. Няма да простя на никой който се ебава с мен пич. Няма да търпя повече обиди. Това ти го казвам най-сериозно, не се филмирам.
    Вече съм съгласен с това, че проблемите ти са на психическа основа. Потърси специалист, за да не те гледаме в новините.

anonymous895156
    Guest
    Спри да проектираш образа за неуспехите, мързела и липсата ти на късмет върху България и да си мислиш, че тя е отговорна за тях. Ти си този, който е виновен, и ако не се вземеш в ръце, цял живот ще останеш мрънкало. С тази омраза не помагаш на никого, още по-малко на себе си, дори си вредиш.

От друга страна искам да съм добър и кротък човек.. много мил и нежен. Но някой като почне да ми се подиграва и всичко добро в мен умира направо се побърквам от злоба и ми иде да го убия пред всички. Да ти покажа ли моя снимка? Повярвай външния ми вид изобщо не прилича на вътрешния.
    Последно редактирано от angelche3 : 07-10-2014 на 15:33

Град
    Варна
    Аз само ти казвам, че това не е начина по който ще се оправят нещата. Разбирам те, че ти е тежко, но няма да се оправят нещата по този начин. Не си само ти човека, който е бил подиграван, обиждан, малтретиран.
    >>DjBelev<<

Аз само ти казвам, че това не е начина по който ще се оправят нещата. Разбирам те, че ти е тежко, но няма да се оправят нещата по този начин. Не си само ти човека, който е бил подиграван, обиждан, малтретиран.
    Страницата в ФБ ме успокоява... някой човек ако я хареса примерно ми става кеф. И по тоя начин си изкарвам ядовете които съм трупал с годините. Навън излизам само за да си платя нета и да ходя на покрива на блока. Когато някой се ебава с мен гледам да се държа по смирено понеже не мога да се бия и съм адски слаб, никога не съм ходил на фитнес. Но моята сила е умът ми, мога да направя бомба примерно прикачвам един телефон към бомбата и когато друг телефон звънне на този който е прикачен към бомбата и тя гърми.. и може да съм напълнил цяла кутия с барут? По външен вид съм невинно ангелче но само някой да ме ядоса съм готов да стигна до крайности. Имало е какво да науча през цялото това време което изгубих преди компютъра, научих много неща дори и английски. Дай някакъв съвет? Няма как да ида на училище да завърша до 12 клас обаче искам... искам и приятелка да си хвана да съм нежен с нея... обаче когато някой почне да ми се подиграва знаеш вече какво става. Не им трябва мотив, винаги е имало причина да ми се подиграват. Има 1 процент шанс да взема съвета ти на сериозно тъй като до сега не съм приемал никакви съвети.
    Последно редактирано от angelche3 : 07-10-2014 на 19:51

Град
    Варна
    До сега от това което си написал, ми става ясно, че не България ти е проблема. Успех в начинанието ти, дано нещо позитивно ти се случи, че да си промениш мисленето и да успееш да си подредиш живота. Аз само исках да ти дам съвет, ти си знаеш дали ще решиш да направиш нещо от тези неща или няма
    >>DjBelev<<

Успех в начинанието ти, дано нещо позитивно ти се случи,
    Това ми стига.. мерси братле.

Супер фен Аватара на RiB
    Ами, явно "много" хора познаваш, че да знаеш дали има самостоятелни или не. Аз пък познавам много самостоятелни хора СЛЕД средното образование. Престани да пишеш глупости навсякъде. В България има хора, които изкарват много пари с нормална работа. Филмар пълен си.

П.С. Ако има модератор, моля да изтрие темата или поне да я преместви в друг раздел, защото това не е "Фън, фън и пак фън"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си