Това е фейсбук страницата която направих понеже много мразя българия и всичко в нея... знам че българия се пише с главна буква но го пиша така от неуважение към нея. Имам милиони причини да я мразя.. хората в нея, бившите ми приятели, начина на живот, криза да не продължавам. Има само едно нещо което не мразя тук и това е блока на най-добрия ми приятел който почина на 13 години, ето ви линк. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=647764
Това е единственото място и единственото нещо което обичам в българия и ако можех да се махна от тази държава ЩЯХ да го направя. Чел съм в нета за хора които се самоубиват заради кризата, тези невинни хора ... никой не заслужава подобно нещо. За всичко е виновна българия, мразя и себе си защото съм българин и съм жалък. Когато кажа на някой чужденец че съм от българия той ми се смее, срамувам се да кажа че съм българин но се гордея че мразя българия и още повече че направих фейсбук страница. Ето и линк към страницата.
Няма защо да защитавате българия.. какво печелите ако напишете че не съм наред с главата и така нататък? Единственото нещо което постигате е че сте си загубили времето. Ще ви кажа нещо а вие го разбирайте както си искате. Нищо няма смисъл, всичко ще свърши някога, всяко поколение има своя край. Дори и да създадем нещо голямо което ще трае векове и след края си ще се помни векове наред, то пак ще има край и всички ще го забравят. За това ви казвам че единственият смисъл от живота е временното удоволствие(нашият живот). българия ни отнема това временно удоволствие, от моя гледна точка това е единственото нещо което имаме... Тогава защо не се обединим и да съсипем това което е останало от българия? Така няма да се мъчат повече хора. Вярно има и щастливи хора но те не са повече от нещастните, бездомните и не знам как да ги нарека още.. виждал съм хора които спят на улицата и се покриват с найлон... просят бедните хора.... НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОВА! НИКОЙ! Това какъв си се дължи на това къде си израснал, за това не съдя убийците и престъпниците в българия, аз ги разбирам. Нямам какво повече да кажа. КАЗВАМ ГО ГОРДО: МРАЗЯ МРАЗЯ българия! Васил Левски не е трябвало да се жертва за тази мизерна държава.. иначе човека е направил добро, но не е трябвало да го прави. Уважение за Васил Левски! Този човек си е дал живота за вас, за да се радвате на любовта, мира и щастието, а не да просите и да спите по улиците защото нямате дом понеже няма работа и така нататък. Това е последното нещо което пиша в темата: Бяло Зелено Червено - БЯЛО ЗЕЛЕН ЧЕРВЕЙ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ.