.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Супер фен
    Щом мразиш страната си, защо живееш в нея?
    Щом мразиш града си, защо още си в него?
    Щом мразиш нас, българите, защо го споделяш с нас?
    Щом мразиш приятелите си, с кой си всеки ден?
    Малко мозък, освен омраза няма да ти е излишен.

Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Щом мразиш страната си, защо живееш в нея?
    Щом мразиш града си, защо още си в него?
    Щом мразиш нас, българите, защо го споделяш с нас?
    Щом мразиш приятелите си, с кой си всеки ден?
    Малко мозък, освен омраза няма да ти е излишен.
    1. Няма как да я напусна понеже нямам пари заради кризата.
    2. Същия отговор като 1.
    3. Аз търся хора които ме подкрепят, надявах се по форумите да намеря такива.
    4. Да ти кажа аз не точно ги мразя, имам малко приятели и вместо да ги обичам -> не ги мразя, а по принцип мразя всеки непознат и така нататък. Омразата ми се роди от хората които ме мразиха(всички). Винаги бях център на подигравки и така нататък, и докато не ми писна. Накрая се затворих у нас, 2 години не излизах, научих английски и никой не ме притесняваше. Единствено излизах да си платя нета. Докато съм затворен никой нищо не може да ми направи, да ме обиди, удари и така нататък. Може да ти се стори странно но тук не е нужно да има причина за да го направят.

Омразата не ми е взела разума, в темата обясних че ни е даден 1 живот. българия ни го отнема! Ти ако си щастлив човек разбирам да напишеш подобно нещо, но ако някой човек ударен яко от живота в българия дойде и прочете това, аз съм сигурен че той ще ме разбере. И аз да бях щастлив, нямаше да пиша този пост. Всеки нещастен може да хареса страницата.

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    1. Няма как да я напусна понеже нямам пари заради кризата.
    2. Същия отговор като 1.
    3. Аз търся хора които ме подкрепят, надявах се по форумите да намеря такива.
    4. Да ти кажа аз не точно ги мразя, имам малко приятели и вместо да ги обичам -> не ги мразя, а по принцип мразя всеки непознат и така нататък. Омразата ми се роди от хората които ме мразиха(всички). Винаги бях център на подигравки и така нататък, и докато не ми писна. Накрая се затворих у нас, 2 години не излизах, научих английски и никой не ме притесняваше. Единствено излизах да си платя нета. Докато съм затворен никой нищо не може да ми направи, да ме обиди, удари и така нататък. Може да ти се стори странно но тук не е нужно да има причина за да го направят.

Омразата не ми е взела разума, в темата обясних че ни е даден 1 живот. българия ни го отнема! Ти ако си щастлив човек разбирам да напишеш подобно нещо, но ако някой човек ударен яко от живота в българия дойде и прочете това, аз съм сигурен че той ще ме разбере. И аз да бях щастлив, нямаше да пиша този пост. Всеки нещастен може да хареса страницата.
    Аха... циганите, защото имат много пари и затова са в чужбина! Интересно! Иначе ще ти кажа нещо за омразата - до нищо хубаво няма стигнеш с нея, особено когато парадираш с това в публичността. Адиос!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си