- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Анти - българия
Не е загубена кауза. Пак ти казвам че ако си щастлив/а няма как да мислиш като мен. В българия и образованието е много зле.. аз не взех 8ми клас САМО заради 1 изпит и той беше по български език - само защото не се явих на изпита. И аз ходих 8 години на училище като някой глупак и накрая за един изпит И ТО ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК всичко да отиде на майната си? Можех да продължа да уча но нали има хора които ме мразят и аз се депресирах и започнах да се притеснявам прекалено много! Винаги преди да изляза от у нас повръщах от притеснение... и ядох по един път на ден. Всичко се настрои срещу мен и сега ще направя всичко възможно да съсипя българия. 100% от хората в моето училище не учат за да завършат, учителят трябва да скъса някой ученик за да се оправдае, как иначе... Това е моята история и защо мразя българия. Преди съм си казвал, защо му е на човек да се самоубие? Как може да е толкова тъп? Обаче от момента в който и аз помислих за самоубийство започнах да разбирам хората. Четох за хора които се самоубиват заради скапаната криза! И сега горят в ада бедните хора, нали самоубийството е най-големия грях? Хората си слагат край на живота за да спрат едно страдание а всъщност слагат началото на друго което няма да свърши никога. Виждаш ли какво прави българия, отдавна се отрекох от нея. Сега искам да намеря хора като мен които ме разбират.