.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от d-r.Zob Виж мнението
    Има латинизатори тъпако - може да си какъвто си искаш, може и македонец да си. Мразиш България защото си се родил глупак. Значи мразиш България защото има поне един българин глупак.
    Остави това е загубена кауза, дано се осъзнае някой ден какви простотии дрънка....

Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Остави това е загубена кауза, дано се осъзнае някой ден какви простотии дрънка....
    Не е загубена кауза. Пак ти казвам че ако си щастлив/а няма как да мислиш като мен. В българия и образованието е много зле.. аз не взех 8ми клас САМО заради 1 изпит и той беше по български език - само защото не се явих на изпита. И аз ходих 8 години на училище като някой глупак и накрая за един изпит И ТО ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК всичко да отиде на майната си? Можех да продължа да уча но нали има хора които ме мразят и аз се депресирах и започнах да се притеснявам прекалено много! Винаги преди да изляза от у нас повръщах от притеснение... и ядох по един път на ден. Всичко се настрои срещу мен и сега ще направя всичко възможно да съсипя българия. 100% от хората в моето училище не учат за да завършат, учителят трябва да скъса някой ученик за да се оправдае, как иначе... Това е моята история и защо мразя българия. Преди съм си казвал, защо му е на човек да се самоубие? Как може да е толкова тъп? Обаче от момента в който и аз помислих за самоубийство започнах да разбирам хората. Четох за хора които се самоубиват заради скапаната криза! И сега горят в ада бедните хора, нали самоубийството е най-големия грях? Хората си слагат край на живота за да спрат едно страдание а всъщност слагат началото на друго което няма да свърши никога. Виждаш ли какво прави българия, отдавна се отрекох от нея. Сега искам да намеря хора като мен които ме разбират.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си