.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Трева .. но не мисля , че спада към наркотиците.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от InnocentFuck Виж мнението
    Трева .. но не мисля , че спада към наркотиците.
    А към какво спада? Към шоколадовите изделия или към млечните продукти? Наркомани прости.
    Последно редактирано от CoNviCt : 07-15-2014 на 09:39

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    А към какво спада? Към шоколадовите изделия или към млечните продукти? Наркомани прости.
    Ох колко се дразня на ограничени хора като теб дето ей така без да познават някого да му лепят етикети -.- . Всеки избира сам как да живее -.- .
    По темата:
    Да, взимала съм доста неща ,пуша джойнт , не съм закачена за нищо . Не мисля, че наркотиците са толкова лошо нещо ,всичко си зависи от човека и дозата.. На мен лично ми помогнаха да си изградя по силна воля,защото в един момен все пак трябва да спреш. Има хора които просто им е подсъзнателно любопитството да опитат и други които нямат такива мераци и са твърдо против. Ефектите са хубави да , но според мен ако имаш добра психика най си заслужава да се опитат халюциногените ,но трябва да си психически подготвен, че не са шега работа. МДМА(кристали и хапове) най-много ми харесва защото обичаш всичко и всички и ако си на парти якото прекарване е сигурно ;д (вярно че не са безобидни и не трябва да се зимат често за да може организма да се възтанови) . Амефети ,метаамфети,кока,хероин са пълните бокуци ,особено амфетите и метаамфетамините които буквално ти разяждат тялото :/ *now you are free to hate me :v*

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Що мразиш наркоманите?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си