- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Наркотици ?
Ох колко се дразня на ограничени хора като теб дето ей така без да познават някого да му лепят етикети -.- . Всеки избира сам как да живее -.- .
По темата:
Да, взимала съм доста неща ,пуша джойнт , не съм закачена за нищо . Не мисля, че наркотиците са толкова лошо нещо ,всичко си зависи от човека и дозата.. На мен лично ми помогнаха да си изградя по силна воля,защото в един момен все пак трябва да спреш. Има хора които просто им е подсъзнателно любопитството да опитат и други които нямат такива мераци и са твърдо против. Ефектите са хубави да , но според мен ако имаш добра психика най си заслужава да се опитат халюциногените ,но трябва да си психически подготвен, че не са шега работа. МДМА(кристали и хапове) най-много ми харесва защото обичаш всичко и всички и ако си на парти якото прекарване е сигурно ;д (вярно че не са безобидни и не трябва да се зимат често за да може организма да се възтанови) . Амефети ,метаамфети,кока,хероин са пълните бокуци ,особено амфетите и метаамфетамините които буквално ти разяждат тялото :/ *now you are free to hate me :v*