.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    По-добре да си скачам на джам или бонбони цела нощ на парти, отколкото да се размазвам като парцал на некоя пейка.
    На теб нищо няма да ти стане, защото тиквата ти е празна, но нормалните хора се превръщат в идиоти от тая химия, лично съм го виждал.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    тая била сложен човек кое ти е сложното? Като отиде на операция, ти казаха, че не могат да те нарежат, защото си по-сложно устроена?
    n00bs

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    тая била сложен човек кое ти е сложното? Като отиде на операция, ти казаха, че не могат да те нарежат, защото си по-сложно устроена?

Зависи ти какво разбираш под "сложен" Не мисля че е нужно да ти давам обяснения за моята гледна точка

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    На теб нищо няма да ти стане, защото тиквата ти е празна, но нормалните хора се превръщат в идиоти от тая химия, лично съм го виждал.
    Съпоставих нещата, защото съм виждала и други коментари на момичето за тревата, колкото до другото - да съм твърдяла обратното, да съм казала, че съм ЗА отровата? Движила съм в такава среда дълго време, много хора съм видяла, много неща са ми минали през... носа, така че не ми обяснявай кво си видял ти. Щом не пипам нищо, повече от две години, дали не знам за какво става въпрос и ми е "празна тиквата"?!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Щом не пипам нищо, повече от две години, дали не знам за какво става въпрос и ми е "празна тиквата"?!
    Да, пак ти го повтарям, иначе от първия път, щеше да си го разбрала.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си