- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеи...
За подарък за рожден ден за приятелката ми. Ценя си я много , много си я уважавам. Искам да е нещо готинко , да не е банално. Имам пари. Слушам ви.
Кажи какво харесва поне? От колко време сте заедно. На колко години сте? а-у..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
аз съм на 19 , тя ще прави 17. 2 месеца. Харесва всичко аххаха просто не знам , по тая тема съм беден на идеи. Замислям синджирче с някво сърчице примерно , ама не знам на сърцето кво да пише![]()
датата ви, името ти, инициалите ти? добави цветя, бонбони, нещо такова.
Интересите й ... хм .. да спи и да прави секс хаах
за сега идеята ми е " лято 2014 " или нещо такова .. ддз давайте идеи ( тая идея ми е от фразата " всяко лято си има своята история " )
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Плюшена играчка, почивка някъде за 2-3 дни?
Ами не знам вкуса на момичето, но по себе си съдя, че бих се зарадвала на скъп парфюм и картичка с твое лично измислено пожелание и мили думи към нея.
Шипково хижите са мн готини, вечер огън, печеш си, през деня на басейни - на 5 мин са.
Ако сте от морето - заведи я на планина или пък на вила извън града, ако сте близо до морето съответно на море и такива работи. Разнообразете малко.
Последно редактирано от tori : 07-07-2014 на 08:46
що не ходите на палатка? и там с някви романтични неща да я изненадваш