- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някой има ли отзиви за Софтуерния университет в София,
който отвори наскоро.
там се влиза с програмиране, не е толкова лесно като в УНСС, сеш се?
Последно редактирано от KumchoValcho : 07-06-2014 на 19:13
отивай в ФМИ
наков уж безплатно щеше да го прави цялото начинание, а в крайна сметка излезе, че предлага лайняно образование в лайняна сграда на гъза на географията на същите пари
преди година бях на коренно различно мнение, де. За щастие растем ;3 като си погледна мненията от една тема в инф. т-ии и ме хваща срам
бягай към ФМИ, мани я тая чикия
ФМИ и не се излагай.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Аз ходих на 1-вия изпит, ще ходя и на 2-риянямам идея какво е фми, мързи ме и да гледам
първия ме скъсаха, но тогава си нямах и грам идея за нещата, не че сега имам повече, но съм придобил някаква представа
изпита бих казал, че е сравнително труден (дори баш труден, ако искаш да решиш 4-те задачи)
n00bs
във ФМИ не е за тия, които не разбират от математика
ще ви скъсат гъза от учене хора...
и не бих казал, че се изисква математика толкова
n00bs
нз за фми, ама пробвах да решавам задачи каквито съм решавал преди (за кандидатстване) и не ми се получавашеявно за 6-7 години се забравят нещата
![]()
n00bs
задачите за кандидатстване във ФМИ са лесни, ама после нещата, които ще учиш в унито са гадни![]()
хахахаха, Наков трябва да ми плаща, за да отида да му слушам изцепките, а и на останалите му "колеги" , сякаш всички там са победители в 'Кой е по-по-най'
Софтуер на никой не препоръчвам да учи, индийците ще ви изядат, работят двойно повече за двойно по-малко пари.
http://dimov.softuni-friends.org/index.html
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
всъщност лекциите са забавнинеговите поне, вероятно ако приказва само по лекцията, ще е с 20 минути по-кратка
n00bs
Не знам дали е забавен, и на мен ми е смешно да му слушам съветите как се сваляли жени, но повече го съжалявам.
Ако не искаха математика, дося да съм станала най-секси квалифицираната програмистка.![]()
абе нз, и аз преди и се мръщех на математиката, ама седнах да понауча малко колкото да сгрявам какво се случва като цъкам бутончета и то взе, че се оказа по-лесно от цъкането на бутончетата. Да бях писал една приложна математика да ставам професор и да си чеша топките по цял ден, ама кой да ти знае ... ;/
Тъп съм бил просто като малък, а и даскалите са ми били тъпи, че да ми пишат високи оценки макар нищо да не съм вдявал. Ама то и на фона на ретардите, които и да умножават и делят не умееха, кво да правят.
е ясни са ми
още помня в 10 клас как прекара 20минути от часа даскалката да обяснява на един как аджеба 10 на 0.1 е равно на 100. сигурен съм, че така и не зацепи
кое е по-вероятно - да съм предположил, че не са олигофрени четящите форума и да съм предпочел да си спестя 1 секунда от живота или ти действително да си специално дете ?![]()
не съм ли спешал?
поправих защото не беше обвиъз кое от възможните е истината, можеше да имаш предвид 1/10 на степен -2 или нещо такова
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga