.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Как се запознахте с приятелите си?

Здравейте. Не любопитствам, просто искам да намеря хора,с които си допадам, като вие ми дадете идеи... ще съм благодарна.

Зaпиши се нa нещо,примерно спорт, където имa повече хорa и ще можеш дa зaвържеш нови приятелствa,
    излизaй в компaнии, ходи нa домaшни (зaвиси нa колко си), понякой път и фейсбук помaгa aмa си е мaлко кофти.

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    С приятелите - в трудностите. С познатите - на работа, на учене, на площадката, от трети хора и т.н.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от d-r.Zob Виж мнението
    С приятелите - в трудностите.
    Добре казано.

Супер фен
    Излизай на нови места, в нови компании. Да, запиши се на нещо.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    С повечето в училище, имам тук от форума, от общежитието ми, от работата ми....такива места
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

С някои в училище, с други - в университета. В последно време приятелите на гаджето ми започнах да ги приемам и като мои приятели.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на RapExotic
    Запознаването може да стане навсякъде - университет, училище, в квартала, в автобуса.. А опознаването вече става на по биричка.

Мега фен Аватара на tori
    С някои - от детската градина, с други - от училище, с трети се знаем от разни хора.
    Ако си от морски град - по плажа, на кея, на буните... Запознай се с хората от площадките, от лостовете, от пейките в квартала, в парка... Забрави си срамежливостта или инсценирай блъскане, заливане с вода. Ако свириш на китара, можеш да вземеш някоя аверка със същите желания като теб и да си дрънчите някъде. Ако танцуваш - телефона с музиката и си денсите. Поне русенци обичат такива прояви, един се запозна с мен като ми донесе огромен еднометров плевел, защото танцувах танца на пингвина и едва не се проснах в тревата.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    С едната ми компания сме заедно от деца, от квартала. С другата - бяхме в един клас.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    един се запозна с мен като ми донесе огромен еднометров плевел, защото танцувах танца на пингвина и едва не се проснах в тревата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си