- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се запознахте с приятелите си?
Здравейте. Не любопитствам, просто искам да намеря хора,с които си допадам, като вие ми дадете идеи... ще съм благодарна.
Зaпиши се нa нещо,примерно спорт, където имa повече хорa и ще можеш дa зaвържеш нови приятелствa,
излизaй в компaнии, ходи нa домaшни (зaвиси нa колко си), понякой път и фейсбук помaгa aмa си е мaлко кофти.
С приятелите - в трудностите. С познатите - на работа, на учене, на площадката, от трети хора и т.н.
Излизай на нови места, в нови компании. Да, запиши се на нещо.
С някои в училище, с други - в университета. В последно време приятелите на гаджето ми започнах да ги приемам и като мои приятели.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Запознаването може да стане навсякъде - университет, училище, в квартала, в автобуса.. А опознаването вече става на по биричка.
С някои - от детската градина, с други - от училище, с трети се знаем от разни хора.
Ако си от морски град - по плажа, на кея, на буните... Запознай се с хората от площадките, от лостовете, от пейките в квартала, в парка... Забрави си срамежливостта или инсценирай блъскане, заливане с вода. Ако свириш на китара, можеш да вземеш някоя аверка със същите желания като теб и да си дрънчите някъде. Ако танцуваш - телефона с музиката и си денсите. Поне русенци обичат такива прояви, един се запозна с мен като ми донесе огромен еднометров плевел, защото танцувах танца на пингвина и едва не се проснах в тревата.
С едната ми компания сме заедно от деца, от квартала. С другата - бяхме в един клас.