- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирки
Здравейте! С приятелят ми вече правим секс,но мен не е страх да правя свирки,защото ме е страх от поглъщане на сперма. Искам да ви питам,може ли от поглъщане на сперма да забременея?
Споко, и да забременееш няма страшно, без мозък няма да оцелее...
Да, попада ти в хранопровода и така може да забременееш. Не го прави в никакъв случай!
Много е опасно, забременява се много лесно, а и спермата е токсична, има риск за живота, ако я погълнеш!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако плодът попадне в стомаха те очакват язва и киселини доживот!
Къде си тръгнала да правиш секс като не знаеш най-елементарното нещо?
Не не се забременява ако не искаш не е задължително да я гълташ
Забременява се с близнаци, а след раждането се получава обрив по клепачите.
и да забременееш ще ти е най малкия проблем...представи си какво е гадно да родиш през устата...
Можеш, ако имаш яйцеклетка на носоглътката ..
Преди бяха доста популярни тия теми, но скоро никой не беше пускал такава..![]()
НЯМА как да забременееш, освен ако при вагинален секс той не свърши в теб без презерватив.
Спокойно можеш да гълташ спермата и да не се замисляш, полезна е. С повече практика, най-вероятно ще ти хареса и вкуса (така чувам от мои познати мацки които преди са се чудели какво е)
Намажи си и лицето със сперма, обаче не съм сигурна дали бузите ти няма да забременеят...
Можеш ли да ядеш през вагината?
Ако отговора е не значи не можеш да забременееш през устата.
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
ела да ми напраиш една
Спермата е полезна
Единственият - 'Let^the^Music^Play'
'Evil ubique'
^Защо ли си мисля, че знаеш от опит?
Има вероятност да умреш, ако я погълнеш.
То от веднъж не се става!
'Evil ubique'
Става ако ти е харесало
'Evil ubique'