.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Oтиди с 3 за късмет.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

В коя дискотека ще ходите? Не за друго, личен интерес.

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от bet3to Виж мнението
    Така след около 2 седмици с 2 приятелки сме се разбрали да ходим на море на Несебър при друга приятелка,която живее там. Обаче аз много се колебая.Знам, че ще си изкараме супер готино ама от друга страна малко ме е страх,през деня няма страшно обаче те искат 2-3 вечери да ходим на дискотека на Слънчев бряг сами и да се прибираме чак към 6. Ако имаше в компанията момчета окей ама сами момичета си е страшно и другото което - не мисля да казвам на наще за дискотеката,за да не се притесняват.
    Какво е вашето мнение дали трябва да отида или не? Какви съвети ще ми дадете ?
    Вместо да си губиш времето с твоите приятелки, отиди на море само с момчета. Така ще си в сигурни ръце.

Не е чак толкова страшно и аз съм на 17 и съм си от Несебър и си ходя по дискотеките.Няма чак толкова страшни индивиди даже е доста забавно.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    E, отиде ли?

Голям фен Аватара на bet3to
    даааааааа...беше уникално <3

NAPRAVI KATO MEN az imam shuriken nog kostotro6a4 i boks

няма да сте единствените момичета а и какъв е шансът точно вие да имате проблеми на морето има всякави хора особенно и такива които все някак могат да помогнат ако имате проблем на кратко отиди изкарай си добре все пак имаш един живот не го пропилявай в съмнения и страхове

spoko mnogo xora se pla6at ot teia ne6ta na moreto ne kradat spoko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си