.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Indigo_girl
    Guest

Unhappy Проблем с приятели

Здравейте, нова съм тук и се регистрирах, защото имам проблем и се надявам да получа съвет. Преди не много време, да кажем 1 година бях съвсем нормална, имах много приятелки на моята възраст по на 12,13 и 14 години, които ме търсеха непрекъснато. От известно време това се промени. Не знам защо. Не съм се карала с никой и не съм обидила никой. Някак си не съм им интересна. Честно казано и те на мен не са ми много интересни, защото повече се лигавят като малки бебета, много лъжат и говорят една на друга зад гърба си. Но все пак понякога ми се иска да излизам с някоя от тях и се чувствам самотна.
    От както осъзнах, че ме отбягват много ми падна самочувствието и вече съм доста неуверена и притеснителна, което задълбочава проблема ми.
    Какво да направя, за да си намеря приятели? Мога да сменя училището чак след 1-2 години , но до тогава ще умра направо.
    Родителите ми ми казват, че проблемът ми се корени в това, че не им казвам открито какво мисля. Тоест като се лигавят и обиждат една друга, да им казвам, че са лигли и се държат като бебета. Аз опитах веднъж и казах на едни от тях, че много си говорят зад гърба една на друга, но нещата станаха по-зле. Макар, че уж са първи приятелки, щом едната я няма другата започва да говори, колко е тъпа, че у тях е мръсно, че не си мие зъбите и подобни глупости.
    А после като се съберат пак двете и се прегръщат и повтарят, че са БФФ.
    Аз не мога да лицемернича така и май това ми е проблема ;(
    Чувствам се самотна, ако не са моите близки си нямам нито една приятелка, с която да си говорим повече от здрасти-как си и разговорът приключва.
    Общувах много с две момчета, които ме харесваха уж, но с единия се скарахме, защото започна да се държи зле, а другия си падна по едно момиче, което е с леко поведение и вече не се обажда изобщо.
    Това допринесе да се чувствам абсолютно нещастна и самотна изобщо.
    Моля някой, ако има като мен такъв проблем да ми пише или да си каже мнението.

Здравей,аз също съм нова тук .Така първо може би трябва да си намериш приятели ,с които си приличате и НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ПРИЯТЕЛИ ИМАШ ВАЖНО Е ДА СА ИСТИНСКИ.Не знам точно как да ти помогна,но може би на тях си им омръзнала,пък и като не си като тях.Не мисля ,че мога да кажа нещо повече,успех това.

лош модератор...аз съм напълно сериозен... ноооо това ти е работата предвид адския спам...
    сори за офтоика :/

щом толкова лицемерничат, значи не са истински приятелки, нито на себе си, нито на някой друг. Не прави нещо само и сама, за да се харесаш на някого. Запознай се и с нови хора и намери сред тях истински приятели или пък преоткрий стари

Мега фен Аватара на RapExotic
    А други хора няма ли около теб? Запознай се се с нови хора и търси такива, които имат сходен начин на мислене с твоя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си