Темата не е точно за тук, но бродя предимно в тоя раздел от 5 години и така или иначе ми е последна, моля модераторите да я оставят за известно време.

Утре имам РД, ставам на 20 => няма да съм вече тийн => няма как вече да поствам в тоя форум

Много от редовните тук са на по 22,23,24 и нагоре - да, но това е доста зле за форума. На такива години отдавна вече не мислиш и не чувстваш нещата, които си мислил и чувствал като си бил тийн, тъй че мненията ти стават неадекватни и безполезни. Все едно 50-60 годишен гаражен пияница да дава съвети на внука си как да заговаря момичета

Преди 5 години се присъединих към този форум, не със същия, но с подобен ник, търсейки съвет от непознати. Истината е, че просто исках да чуя това, което на мен ми изнася, а в обкръжението ми ми казваха нещата както са, а не както исках да бъдат. Е, имаше предостатъчно отговори, които ми харесаха, но това ни най-малко не промени реалната ситуация. Едната истина е, че с писане във форум 90% от проблемите няма как да се решат. И така с времето почти спрях да пускам теми, защото се оказа, че трябва да се справям с нещата както идват.

От друга страна тоя форум на моменти е доста забавно място и особено сред старите теми има какво да се прочете.

Това е от мен, ако някой има някакви въпроси към мен, ще следя темата и ще отговарям днес и утре.

Пожелавам на всички да сте живи, здрави и много щастливи (освен ЗоРиТу, която е тъпа путка и Fisherman, който ще умре девствен), по-малко проблеми и повече любов и благодаря за веселия престой тук