Първоначално написано от
sexblqn
Виж кво не , че се оплакваш ама.............Вземи се в ръце и не се самосъжалявай, когато човек иска нещо, постига го.
Като бях на твоите години нямах нито компютър, нито телефон, карах колелото на дядо, защото нашите нямаха пари да ми купят друго, имах 2 чифта дънки и 3 блузи , с които да ходя на училище , но никога не ми е и хрумвало да се оплаквам, защото на всичкото отгоре се налагаше наще да плащат квартира за мен в друг град, за да уча, защото съм от малък град, където няма средно училище и живеех с 10 лева на седмица. В интерес на истината обаче беше супер яко. От 14- годишна работя през лятото каквото излезе и до ден днешен никога не съм оставала без работа, макар и ниско платена и тежка. Като станах на 19 завърших училище и повече никога не съм искала пари от родителите си, колкото и да ми е било тежко, работех,учех задочно и сама си плащах всичко със заплата от 300лв. (да не си помислиш, че съм взимала хиляди).
Ако има желание има и начин. Имаш интернет , прочети малко, къде, какво и как, не е вярно, че във Франция не ходят имигранти, имигранти има навсякъде, просто в някои страни е малко по- трудно. Ако искаш да учиш в чужбина проучи какви стипендиантски програми има. В най - лошия случай започни да учиш в Бг и отиди на студентска бригада, за да си стъпиш на краката. Не е толкова трудно, просто прочети малко повече инфо за нещата, които те интересуват.
Успех!