Цитирай Първоначално написано от sexblqn Виж мнението
Виж кво не , че се оплакваш ама.............Вземи се в ръце и не се самосъжалявай, когато човек иска нещо, постига го.
Като бях на твоите години нямах нито компютър, нито телефон, карах колелото на дядо, защото нашите нямаха пари да ми купят друго, имах 2 чифта дънки и 3 блузи , с които да ходя на училище , но никога не ми е и хрумвало да се оплаквам, защото на всичкото отгоре се налагаше наще да плащат квартира за мен в друг град, за да уча, защото съм от малък град, където няма средно училище и живеех с 10 лева на седмица. В интерес на истината обаче беше супер яко. От 14- годишна работя през лятото каквото излезе и до ден днешен никога не съм оставала без работа, макар и ниско платена и тежка. Като станах на 19 завърших училище и повече никога не съм искала пари от родителите си, колкото и да ми е било тежко, работех,учех задочно и сама си плащах всичко със заплата от 300лв. (да не си помислиш, че съм взимала хиляди).
Ако има желание има и начин. Имаш интернет , прочети малко, къде, какво и как, не е вярно, че във Франция не ходят имигранти, имигранти има навсякъде, просто в някои страни е малко по- трудно. Ако искаш да учиш в чужбина проучи какви стипендиантски програми има. В най - лошия случай започни да учиш в Бг и отиди на студентска бригада, за да си стъпиш на краката. Не е толкова трудно, просто прочети малко повече инфо за нещата, които те интересуват.
Успех!
А сега на какво положение си? Любопитно ми стана. Щото аз сега примерно не виждам как с 300 лв заплата се събират пари. Как за цяло лято можеш само за шофьорски курс да събираш, само при положение, че някой друг те издържа.

Та, верно писах, че много хора са започнали от нулата, ама и много там са останали, защото не всеки има качества и знае как и какво да прави. Други пък преуспяват по мръсни начини.