Като за начало не бих бързала да те виня или нещо от този сорт. Поглеждайки нещата от нейна гледна точка , аз я разбирам и може би всеки който е обичал. Чувствата на човек не изчезват просто за ден или два. И така да не се отплесвам.. Колкото и гадно в случая да го кажа- Мила , той просто те използва. Много от мъжете прилагат точно този номер ( да не кажа всички ) той знае че има теб на своя страна и че винаги ще може да се връща при теб когато му е угодно защото знае че ще си там .. Е , аз бих те посъветвала да го поставиш на мястото му - поговори с него , кажи му всичко това което изпитваш и мислиш и му дай да разбере. Извинявай станал на 20 години още не знае какво върши .. Не му бъди играчката. Сигурна съм че ако се откъснеш от него ще ти е по-добре и може би ще срещнеш някой много по-достоен за теб - С една дума : зарежи го и продължи живота си . Ако продължиш с компромисите той тотално ще ти се качи на главата , и тази връзка ще си продължава на него ще му е угодно , теб ще те дърпа надолу.. да ама не - не го допускай , а приключи бързо И колкото и да си мекушава , не си позволявай да се отпускаш - той ще има да ти звъни да ти се извинява и така нататък .. Време е ти да му покажеш че срока му изтече .. Това е моето мнение надявам се да ти е било от полза. Успех !