- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СПЕШНО!!! Бременна съм, а съм едва на 15... какво да правя?
Бременна съм, а съм едва на 15... Решена съм, че няма да раждам по простата причина, че е нелепо... Моля да ми дадете съвет... какъв вид аборт да направя? Кога? (Имам предвид в коя седмица е най-подходящо) Моля, помогнете, дайте ми съвет!
Колкото по-рано, толкоз по-добре. Ако съм ти майка, ще те пребия, не защото си правила секс, а защото го правиш, без да внимаваш. Пък и може да имаш късмета да пометнеш, като например да те удари тъпкача веднъж в корема... мисля, че е достатъчно.
Мисля също и че си трол.
PS: чували за интернет, ама за презервативи, ескапел - не. :/
Никога не сме правили секс без презерватив... Заминах в чужбина за няколко седмици, не ми дойде, но помислих, че е от рязката смяна на климата... като се върнах преди два дена реших да си направя тест и той се оказа положителен.... единствения вариант е презервативът да се е скъсал...
Е, тогава си имаш доста кофти гадже, което не ти казва, като се скъса презерватива. Има разни начини за аборт, освен операция. Върви на гинеколог да обсъдите проблема и решенията. Но да те предупредя - щом нямаш 18, ще трябва и родителите ти да разберат, защото без тяхното съгласие разни такива работи май не могат да бъдат осъществени.
Успех.
Мирише ми на трол.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Разговаряй с родителите си.
Друг съвет нямаме.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last