- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Стряскане по време на сън.
Здравейте. Знам, че не само на мен се случва това ''сепване'' при унасяне преди да заспите, но на какво се дължи това?
Имаше нещо, защото тялото ти се отпуска прекалено бързо, а мозъка не.. няк'ви такива неща ама не помня по-точно и не знам дали е вярно.
Това става, когато единия бръмбар в главата ти не спи и се ебава с останалите...
Когато няма какво да кажеш - по-добре не казвай нищо..
А до въпроса.. това е някакво физиологично състояние, което може би се дължи на преуморена нервна система през деня и в момента на заспиването все още е в напрежение всичко в нас без да го осъзнаваме и това е просто една реакция на уморените ни нерви.
Някъде бях чела,че като сме били малки и сме се учили да вървим ни е останала една нестабилност в съзнанието и затова се получава.![]()
Миоклоничен спазъм.Дишането се забавя, понякога мозъкът го възприема като умиране и изпраща импулс да събуди тялото.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Според моята гениално логика, е поне при мен се получава заради това: Когато се унесем преди да заспим /наистина/ ние знаем, примерно че първо трябва да си оправим леглото, за изкл. ТВ и т.н. и като се унесем някаква си там функция в мозъка ни подсеща, че трябва да го направим и се стряскаме, защото организмът ни вече е бил заспал.![]()
На мен ми се случва често, но не при заспиване, а баш през нощта, когато си спя дълбоко. Най-често сънувам, че съм на ръб на скала, примерно, и падам.