- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Таблет - как да избера?
Здравейте,
Като всяко друго момиче и аз не съм много на Ти с техниката. Скоро ще имам рожден ден и след дълго преговаряне с баща ми той се съгласи да ми купи таблет. Каза да си избера някакъв до 400лв най-много (аз му казах, че хубавите са по 1000лв, но явно не съм заслужила толкова) Въпросът ми е дали някой може да ми препоръча хубав таблет за тези пари? Иска ми се да има 3G по възможност (не мога без фейсбук
и хубава камера, за да мога да снимам. И да е изглежда добре, разбира се
Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна!
Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 , ASUS FonePad, LG G Pad 8.3 V500 , Toshiba Encore, Lenovo yoga,Amazon Kindle Fire, Acer Iconia Tablet, Huawei MediaPad, Apple iPad Mini .Търси таблет , който да не е с горила гласс защита на стъклото, ами с Dragontrail защита. Аз бих си взел някакъв надежден и скъп таблет над 600 лв ,ама да знам , che ще мога да го ползвам 4-5 години без да го мисля и да ми върши перфектна работа. Евтиното излиза скъпо е вярно поне 90 процента от слуchaите. Ръгай баща ти за още някой лев да може да вземеш каcheствен таблет ,който да изкара 4 години или 5
, та и повеche.
Последно редактирано от koko95 : 07-09-2014 на 14:51
Повечето модели, които си написал, са на по-високи цени. Иначе от тях ми хареса LG-то и Iconia-та. Днес даже ходих да ги гледам в Техномаркет. Само че момчето там ми показа един 7 инчов и някак си май ще ми е по-удобен. Тези от 10 инча ми се виждат хем големи, хем тежки. Това ми показа момчето: https://www.technomarket.bg/products...-nexus7-1b076a
А по-добре да избере нещо по скъпо и добро, да може да го ползва като компютър доста години.Дори и софтуера да не може да се актуализира ако хардуера е мощен винаги може да се сложи custom rom с най-новите актуализации. Дори и да спрат андроида след 5 години ако хардуера е достатъchно мощен може да се сложи друга операционна система
. 1гб рам за доста години използване на таблета е малко, трябва поне 2 гб рам а и процесора да е енергоспестяващ cortex a7 примерно, батерията да издържа повеchе време.
Последно редактирано от koko95 : 07-09-2014 на 18:06
Дали са ѝ определен бюджет, в който да има работеща машина, какво мога да ѝ предложа?!
Юркай баща ти и взимай google nexus 7 с 3г модем. Видях един добър модел малко по скъп с доживотна гаранция -Xiaomi с най-новия нвидиа процесор, но няма 3г.
Здравейте, днес ходих до глобул, за да видя това Lenovo Yoga. Lenovo-то е супер, обаче си е на стабилна цена и няма как да се преборя за него. За това пък момичето ми показах някакъв друг таблет Revo. Нищо не ми говови, но пък до сега се рових в нета и открих много яки неща. Сайта им е http://revopad.com/ , а по-специално си харесах един от техните таблети, който общо взето влиза в отпуснатия бюджетОказа се, че имат щанд в Парадайс. По-късно ще отида до го видя.
Това е той. Моля експертите да кажат дали е добре!
http://revopad.com/tablets/revophone-k870-octacore.html
Последно редактирано от pakostnica_18 : 07-10-2014 на 10:28
^ мног е добре, ама тва чудо за кво ти е?
вие момичетата не играете игри, не ти трябва повече от един таблет за 100-150 лв.
Щото друго си е да кажеш, че имаш таблет за 1000лв... :/
Телефоните от 2007 насам, вършат същата работа и са по-малко пари, по-малки като размер също.
n00bs
Хорааа супер красив е! И дисплея му е много добър! Бил с някаква нова технология. И както ми обясниха май е много хубав! Всичко може да се прави на него и е с осемядрен процесор. Много бързо работи. Мисля че до сега той най-много ми харесва.
Моля ви ми кажете "да, хубав е защото така и така" или "не, не е хубав, защото така и така", а не просто колко е яко да имам таблет за 1000 лвИ да, понякога играя на разни игрички
![]()
Няма никакви нови технологии, играят се само леки игри, не очаквай много от Фаблет. По-слаб е от всеки лаптоп, ползва се основно за четене, чат и подобни неща.
Баш ревопад щях да ти предлагам. Като цена/качество за без конкуренция (по-скоро откъм фактор "цена"). Според мен щом ще е за браузване не е необходимо да е с космически характеристики, но пък това ще е актуално и в близките година-две, така че бива.
П.С Разговорите от Фаблети не са много добре издържани визуално.
Предположих, че си, ама те и тия може да са се заблудили, разликата в буквата, ДОКОЛКОТО ЗНАМ АЗ, е че едното става за мобилни разговори, а другото не.
RevoPhone К870 Octacore разполага с две камери – предна 5MP и задна - 13MP. Този фаблет е отличен избор, ако търсите устройство, осигуряващо ви постоянен достъп до интернет. Надежният модел има възможност за работа с две сим карти.
================================================== =================
Така се заблуждават, поне да го беше прочела