.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Експерт Виж мнението
    На пазара в момента няма да намерите подобен таблет
    А плазма с такова качество може ли да намери ?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Експерт Виж мнението
    Като експерт силно Ви го препоръчвам! На пазара в момента няма да намерите подобен таблет с такова качество за цената си! Още утре ви съветвам да си го купите, няма да съжалявате.

Добре, сега официално се чудя между 2 модела:
    http://revopad.com/tablets/revophone-k870-octacore.html
    https://www.technomarket.bg/products...-nexus7-1b076a

И не съм чак такъв индианец, горе-долу и аз знам за какво става въпрос

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Предположих, че си, ама те и тия може да са се заблудили, разликата в буквата, ДОКОЛКОТО ЗНАМ АЗ, е че едното става за мобилни разговори, а другото не.
    Да, точно това е разликата. И този става и за говорене и за чатене. И не че ще си сложа 7" фаблет на ухото, но може и със слушалки. А и принципно си имам телефон за това. Просто ми харесва това, че има 3G.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от pakostnica_18 Виж мнението
    Здравейте, днес ходих до глобул, за да видя това Lenovo Yoga. Lenovo-то е супер, обаче си е на стабилна цена и няма как да се преборя за него. За това пък момичето ми показах някакъв друг таблет Revo. Нищо не ми говови, но пък до сега се рових в нета и открих много яки неща. Сайта им е http://revopad.com/ , а по-специално си харесах един от техните таблети, който общо взето влиза в отпуснатия бюджет Оказа се, че имат щанд в Парадайс. По-късно ще отида до го видя.
    Това е той. Моля експертите да кажат дали е добре!
    http://revopad.com/tablets/revophone-k870-octacore.html
    Как не се сетих да ти предложа ревопад , гледал съм ги в парадайс и са добри.Този модел е идеален освен малката батерия.Ако не ти пука за батерията нека баща ти да ти го купи .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Муцка фаблет и таблет са различни работи
    Я обясни какви са разликите моля.

Супер фен
    Аз на твое място бих взел някакъв таблет с нисковолтол процесор , да може да държи батерията 5-6 дена както е при моя таблет xtreme q7-x4 от зора .Другия вариант е root на таблета revopad и ограниchаване на използваните волтове и ghz-ците да му се намалят до 1,2гхз.
    Последно редактирано от koko95 : 07-11-2014 на 20:39

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Другия вариант е root на таблета revopad и ограниchаване на използваните волтове и ghz-ците да му се намалят до 1,2гхз.
    брат, ти си експерт, направо си за водещите фирми
    още от сега самсунг, сони, хтц, хуявей се натискат за тебе
    светло бъдеще те чака

Добре, показаха ми е доста интересно ревю на фаблета: http://www.digital.bg/tv/revopad-r7-...B9-tv1890.html
    Мисля, че това ще взема. Като характеристики е супер, а и дизайна му е много як. Супер тъничък е и е много удобен за хващане. От всичко, което гледах,това най-много ми харесва. Сега остана да преговарям за малко увеличение на отпуснатия бюджет

Супер фен
    Добре, показаха ми е доста интересно ревю на фаблета: http://www.digital.bg/tv/revopad-r7-...B9-tv1890.html
    Мисля, че това ще взема. Като характеристики е супер, а и дизайна му е много як. Супер тъничък е и е много удобен за хващане. От всичко, което гледах,това най-много ми харесва. Сега остана да преговарям за малко увеличение на отпуснатия бюджет
    Купувай го, няма да сгрешиш, само дето после е хубаво да го root-неш и да ограниchиш използването на ядрата до 2 с 1,2 гхз тактова chестота и ако ти се наложи с няколко кликвания да можеш отново да пуснеш да работят 8-те ядра . Така батерията ще ти кара по-дълго време.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Добре, показаха ми е доста интересно ревю на фаблета:
    Никой ли не ти е казвал, че тия от digital.bg са няква група неуки тъпаци, които вземат пари, за да рекламират боклуци ?

Не знам дали им плащат, но на страницата имат ревю на общо взето всичко, което може да се намери на пазара. Така че едва ли рекламират само боклуци. По-скоро рекламират всичко. И искрено се надявам, да нямаш в предвид, че Revo-то е боклук, защото вече си го купих Много си го харесвам и се надявам да нямам проблеми с него. Така че, никой да не смее да ми обижда новата играчка

PS: Номерът с руутването не знам как става, но според мен не е необходимо. Нали уж идеята на тези 8 ядра е да е икономичен.. де да знам... най-много да се наложи да го зареждам по-често :P Ще тествам батерията и ще ви пиша колко издържа!

Мега фен Аватара на an7raks
    Нали уж идеята на тези 8 ядра е да е икономичен..
    Аха, да, и 8-те цилиндъра на S 63 AMG Coupe са с цел икономичност...

Иначе, не слушай коко! Не се занимавай с глупости, за да се радваш по-дълго на придобивката си!

То без друго това, което ми го предлага, аз няма как да ги направя сама Но за момента фаблетът се държи супер. Свалих си една игра - Real racing 3, върви супер и много се зарибих Едни приятели постоянно ми го взимат да играят, понеже на техните не върви добре и сече.

Супер фен
    То без друго това, което ми го предлага, аз няма как да ги направя сама Но за момента фаблетът се държи супер. Свалих си една игра - Real racing 3, върви супер и много се зарибих Едни приятели постоянно ми го взимат да играят, понеже на техните не върви добре и сече.
    На адрено 203 върви real recing ,техните кви андроид устройства трябва да са, някви супер стари с адрено 200 и 1гхз сингле коре процесор .

Gadniq Mrasnik
    Guest
    Здравейте Може ли дами кажете от къде мога даси Взема Тоз Флабет RevoPhon r7-k870!

Няма от къде. Една приятелка беше да си вземе онзи ден и казаха, че е свършил. Сигурно ще имат нови модели.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    400лв са добър бюджет за 7" таблет.

Може ли дами Кажете Доволни ли сте от Таблета и Може ли даго Свържа към Телевизора! Клавиатура и Мишка може ли дасе свързва към него! И Батерията как се Справя! Благодаря Предварително!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си