Здравейте на 17 съм момиче. Имам проблем и искам да споделя с вас. От 4 месеца ходя с едно момче, чувствам се страхотно. Той ме обича аз също, даже наскоро беше първият ми път. Радвам се, че той беше първият - наистина го исках. Да но сега идва проблема. Едно друго момче което беше в моето училище и тая година завърши ме харесва страшно много (ще го нарека Н) . В началото бяхме само приятели но после нещата станаха малко по сериозни. Разделяхме се на два пъти, а сега и аз не знам какво става - уж си имам приятел, който наистина обичам пък също така искам и другото момче.Преди време бях споделяла с (Н) че не мога да си хвана свестен приятел, защото искам нещо истинско. Сега си имам приятел и не мога да му кажа, защото не искам да го загубя. Знам че повече няма да ми говори, няма да се виждаме. Какво да правя накрая ще ги загубя и двамата? По - добре да си стой с този с който съм в момента, да опитам отново с (Н) или да ги оставя и двамата. Писна ми да живея в лъжа ! Ако може помогнете. Мерси предварително.