Цитирай Първоначално написано от Smoke_Bomb Виж мнението
Здравейте, на 16 съм и съм момче. Проблема е че на тази възраст не съм го правил още и единствената причина е че ме е срам да говоря с момиче заради страха да бъда отрязан...
Та ще ходя на лагер на море с приятели за 1 седмица и там ми разправят че е било пълно с момичета и винаги имало някоя но тъй като не съм го правил до сега и ме е страх от първия път защото са ми казвали че много боли и ако някое момиче което е опитно ми предложи, мен ме е страх защото не искам да се излагам и не знам как да постъпя въпреки че много ми се прави...
Бихте ли ми дали съвет как да постъпя и също така да използвам ли ''презерватив'' на този лагер тъй като някой приятели ми казаха че трябва да си взема?
Първо няма да боли. Не си жена, че да ти пукат ципата. Второ задължително ползвай презерватив, за да не пускате теми от рода на "мисля, че съм бременна" после. И трето не очаквай, че първото момиче, което ти хареса ще се навие да си легне с теб. Успеха идва с опита, а опита с времето. Научи се да разговаряш с тях и не приемай всеки отказ за провал, а за една крачка по-напред към целта. Всеки е имал първи път и това не трябва да те притеснява.