.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Angela55
    Guest

Дали е омагьосан

Здравейте! Има едно момче от нашия клас,който ми е много добър приятел. Моля ,тези които не вярват в магията,да не четят надолу. Той е лудо влюбен в едно момиче,но толкова лудо,че я обича колкото майка си! На мен вече не ми обръща внимание, че съм му най-добрата приятелка,защото възлюбената му казала така. Той и се подчинява като роб! Между другото тя не е много привлекателна и няма други обожатели. Искам да ви питам,как да разбера дали има магия,защото ако му кажа да опита някои начини да види дали има магия ,ще ми се разсърди. Затова трябва аз да действам! Моля ви,кажете ми има ли начин аз да разбера дали той има магия?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Angela55 Виж мнението
    Моля ,тези които не вярват в магията,да не четят надолу.
    Защото искаш да ти кажем това, на което се надяваш, ли?

Мега фен
    Според мен ти имаш магия, нарича се влюбване, вместо да се чудиш как да му казваш, че има магия, вземи му кажи най-накрая, че го харесваш и в крайна сметка квото стане, хем да ти мирна главата и да не се вкарваш във филми.

ПП: а за митко знаем, че е зъл магьосник-глобалист.
    Последно редактирано от defender : 07-10-2014 на 14:37

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Моля ви,кажете ми има ли начин аз да разбера дали той има магия?
    Дай твоя снимка, може просто да не те харесва като жена

qwertyuio1
    Guest
    има магия наречена окситоцин

Не ги слушай, не разбират нищо.
    Сложи му пиявица на корема, след това го накарай да я изяде, ако повърне е омагьосан. Успех !

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Здравейте! Има едно момче от нашия клас,който ми е много добър приятел. Моля ,тези които не вярват в магията,да не четят надолу. Той е лудо влюбен в едно момиче,но толкова лудо,че я обича колкото майка си! На мен вече не ми обръща внимание, че съм му най-добрата приятелка,защото възлюбената му казала така. Той и се подчинява като роб! Между другото тя не е много привлекателна и няма други обожатели. Искам да ви питам,как да разбера дали има магия,защото ако му кажа да опита някои начини да види дали има магия ,ще ми се разсърди. Затова трябва аз да действам! Моля ви,кажете ми има ли начин аз да разбера дали той има магия?
    100% тая му е направила магия! Може да си го върнеш единствено, ако и ти му направиш магия. За целта ще са ти нужни следните съставки:
    1. Косъм от подмишница на ялова вещица;
    2. Нокът от склопен дявол;
    3. Мъди от кривогледа катерица;
    4. Сок от глухарчета 300гр.

Слагаш всички продукти в една тенджера под налягане и вариш 24 часа (като внимаваш да не гръмне). След това слагаш в хладилника да стегне за 40 дена и накрая му го сервирай топло в чаша.

Супер фен Аватара на Christinna
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Дай твоя снимка, може просто да не те харесва като жена

ПП Много Хари Потър си гледала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си