.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

abcdx
    Guest

девствена ли съм

Здравейте, на 17 съм и до сега не съм имала никакви по интимни отношения с момче ще спестя всички описания и глупави излишни сцени карам направо , вчера реших да го направя с едно момче започнахме но от силната болка която изпитвах рефлексите ми бяха дърпане побутване и всичко останало което може само да попречи на момчето поради което той го изкарваше и се налагаше да започнем отначало .. опитахме няколко пъти но несъзнателно дърпането се случваше при което той ми каза когато съм готова да го направя тогава ще се случи . Та въпроса ми е на няколко пъти стигна достатъчно навътре и болката беше достатъчно силна за съжаление обаче бях в цикъл за последен ден и напълно нормално да има и съвсем малко кръв и не мога да разбера тази кръв от отварянето ли е (ако изобщо се е случило) или си е било от цикъла който си беше направо да не кажа свършил ..

Зависи колко е проникнал, но най-вероятно не си вече, щом го е вкарал, макар и малко. И от к'ъв х*й ще правиш секс докато си още в цикъл ?!

abcdx
    Guest
    Дори не мога да кажа, че съм била в цикъл защото беше последен ден за целия ден да ми е текло 2-3 капки .

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Загубата на девствеността е по-скоро психически момент, отколкото физически. Не си девствена. А ако питаш дали ти се скъсала хифата - гинеколог.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е ние как да ти кажеме дали тая кръв е от отварянето или от цикъла???

Мега фен Аватара на draid
    Пак взеха да се отварят консервите.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Не си девствена!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Провери с пръстче..

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Провери с пръстче..
    ахаххаххахахаах

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    още една пръсната саксия

Повече от фен Аватара на analgin
    Не си девствена, но и не разбирам какво значение има за теб кръвта дали е от разкъсването на химена или от цикъла, няма нищо необичайно и в двете.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не си девствена вече
    Следващия път му кажи да се постарае малко повече с любовната игра, за да не те боли толкова ..

Щом е влизала пишка в оная ти работа, ти как мислиш, девствена ли си ? Нужно ли е да си толкова тъпа ?

Цитирай Първоначално написано от CrazyLittleThing Виж мнението
    Щом е влизала пишка в оная ти работа, ти как мислиш, девствена ли си ? Нужно ли е да си толкова тъпа ?
    +1

Хвърлям боба, за да видя кръвта дали е от менструацията, или от отварянето...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Толкова ли голям зор ти е било, че не си могла да изчакаш дори да ти свърши? Ясно е, че сексът дори и за първи път вече не се приема за специален, но все пак... Не си девствена, но следващият път пак ще те боли в началото. Гледай поне да ти е свършило.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си