.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    MoetoKucheEKotka
    Guest

Влюбих се в неподходящо момче

Здравейте! Аз съм момиче на 14г. и от много време харесвам момче на 18г. Преди време той ми беше писал ,но аз не се интересувах от него. После започнах да го харесвам , но той вече не ми обръщаше внимание. Реших да му пиша и нещата се задълбочиха всичко стана много бързо само за 2 дена. След това той дойде до вкъщи (аз живея в блок) и бяхме в коридора и той ме целуна. Но веднага след това аз спрях да имам чувства към него. Не знам какво да правя. Най-лошото е че родителите ми не знаят за това единственото което знаят е че го харесвам и че сме си писали. Те не ми позволяват да се срещам с него , но аз не ги послушах. Чувствам се ужасно. Не искам да имам нищо общо с него. Не мога да им кажа. Моля дайте ми съвет !!!!

sadasf
    Guest
    Просто няма как тоя батко да ти обърне внимание . Осъзнаи се

sadasf
    Guest
    Наи много да те наебе веднаш и да те зареже :п те 18 годишните мислиш ли че си падат по лапета ?

И аз съм се влюбвала в момчета по-големи от мен с 1-2 години разлика.
    Неслучайно родителите ти са ти забранили да се срещаш с него.И щом вече не чувстваш нищо към него, проблемът е решен.
    Няма смисъл да излизаш с него щом не изпитваш никакви чувства.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от MoetoKucheEKotka Виж мнението
    След това той дойде до вкъщи и бяхме в коридора и той ме целуна. Но веднага след това аз спрях да имам чувства към него.
    Детска му работа. Не ти е време за гаджета още.

Цитирай Първоначално написано от Light_Dreamer Виж мнението
    И аз съм се влюбвала в момчета по-големи от мен с 1-2 години разлика.
    1 - 2 години им е разликата, да знаеш.
    По темата- Не се занимавай повече с него, не му обръщай внимание, не му пиши и тн.

Не разбрах какъв е проблема, нали вече не го харесваш?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ами просто не се виждай с него, след като не ти е позволено, а и ти самата не искаш. Не ти и трябва този, все пак си само на 14, а той на 18, ако беше по-голяма, тази разлика от 4 години нямаше да е проблем, но вие сте на напълно различни етапи от живота си.
    И не си се влюбила, просто си малка и неопитна (в което няма нищо лошо) и при първите мили думи са ти се размекнали коленете, ще ти мине

Леле тоя сайт е бил много забавен не мислите ли? Кефи ме името ти "MoetoKucheEKotka" и по едно време чета че те е грижа какво мислят родителите ти все едно си 10 годишно момиченце :Д тоя пост ме накара да се усмихна мн сте луди

Супер фен Аватара на sometimes_
    Да са е*а, нищо не разбирам от тия теми, уе? Ша са пренасоча към bgmama май.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на Colouring
    Не вижмдам къде ти е проблемът. Била си "влюбена"(мда), а след това си изагубила чувствата си - окей, значи спираш да се занимаваш с него. Хем и родителите ти не трябва да научават за всичко.

Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    Леле тоя сайт е бил много забавен не мислите ли? Кефи ме името ти "MoetoKucheEKotka" и по едно време чета че те е грижа какво мислят родителите ти все едно си 10 годишно момиченце :Д тоя пост ме накара да се усмихна мн сте луди
    ахахахах

щом вече не го харесваш, какъв е проблема?

И ти не знаеш кво искаш.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Щом не го харесваш вече, какъв ти е въпроса?

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Абе как изведнъж се появиха родителите в цялата тая история?

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от MoetoKucheEKotka Виж мнението
    Здравейте! Аз съм момиче на 14г. и от много време харесвам момче на 18г. Преди време той ми беше писал ,но аз не се интересувах от него. После започнах да го харесвам , но той вече не ми обръщаше внимание. Реших да му пиша и нещата се задълбочиха всичко стана много бързо само за 2 дена. След това той дойде до вкъщи (аз живея в блок) и бяхме в коридора и той ме целуна. Но веднага след това аз спрях да имам чувства към него. Не знам какво да правя. Най-лошото е че родителите ми не знаят за това единственото което знаят е че го харесвам и че сме си писали. Те не ми позволяват да се срещам с него , но аз не ги послушах. Чувствам се ужасно. Не искам да имам нищо общо с него. Не мога да им кажа. Моля дайте ми съвет !!!!
    Нормално! Ти си на 14 и не знаеш какво искаш от живота. Днес ти хрумне едно, а утре друго... Не случайно непълнолетните имат ограничени права и не могат да гласуват или карат кола. Спри да мислиш за момчета поне още 2-3 години. За всичко си има време - това не мога да повярвам, че аз съм го писала!!!

Povecheto tyk sa dosta ogranicheni..predi 3 god kogato se zapoznah s priqtelqt mi bqh na 13,a toi na 19 i vupreki vsichko trydnosti-sega oshte sme zaedno ne vsichki mislqt samo sa ebaneto...

kolkoto do momicheto-osuznai se malko i reshi kakvo iskash nqma kak nqkoi tyk da ti kaje kakvo da pravish,zashtoto samo ti znaesh kakvo chyvstvash!

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от kokoska98 Виж мнението
    Povecheto tyk sa dosta ogranicheni...
    Напълно съм съгласна!

ne vsichki mislqt samo sa ebaneto...
    С това НЕ съм съгласна! Питайте чичо ви Зигмунд Фройд!

Нали вече не го харесваш, къде е проблема в тоя случай?

От скоро съм в сайта, ама искам една тема да прочета, която започва така: ВИДЯХМЕ СЕ/ ГОВОРИХМЕ СИ/ ЗАПОЗНАХ СЕ С НЕГО ЕДИ КЪДЕ СИ/. Браво поне, че сте се срещнали на живо, голяма рядкост било това.

Не знаеш какво искаш, присърбело те акнето, а ти си мислиш, че ти се е*е.

Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    Според мен не си прав, винаги, дори и да си на 20 или повече, е добре да те е грижа какво мислят родителите ти, ако те имат нужното уважение към теб..

Според мен тук проблем няма дори и в годините с моя приятел разликата ни е 8 години. Започнахме да се виждаме когато бях на 14 а той на 22 и вече 4 година сме заедно. При всеки е различно аз започнах от доста малка да мисля за момчета и разсъждавах като доста по-голяма. Не мисля и че родителите са проблем ако ти искаш да си с определен човек и ти е хубаво с него никой не може да те спре. Според мен ако не те интересува прекрати няма смисъл от такива отношения и най-много да вземеш да спиш с него без да имаш чувства

Мега фен Аватара на tori
    Povecheto tyk sa dosta ogranicheni..predi 3 god kogato se zapoznah s priqtelqt mi bqh na 13,a toi na 19 i vupreki vsichko trydnosti-sega oshte sme zaedno ne vsichki mislqt samo sa ebaneto...

kolkoto do momicheto-osuznai se malko i reshi kakvo iskash nqma kak nqkoi tyk da ti kaje kakvo da pravish,zashtoto samo ti znaesh kakvo chyvstvash!
    Кирилица. То бива тролско, бива ама чак толко скучен и противен - стига де!

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Кирилица. То бива тролско, бива ама чак толко скучен и противен - стига де!

Kato si tolkova vajen,kypi mi edna flashka da si kacha snimkite,za da si preinstaliram kompa i da si opr kirilicata i togava mi pravi zabelejka za kirilicata,ok?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си