Цитирай Първоначално написано от MoetoKucheEKotka Виж мнението
Здравейте! Аз съм момиче на 14г. и от много време харесвам момче на 18г. Преди време той ми беше писал ,но аз не се интересувах от него. После започнах да го харесвам , но той вече не ми обръщаше внимание. Реших да му пиша и нещата се задълбочиха всичко стана много бързо само за 2 дена. След това той дойде до вкъщи (аз живея в блок) и бяхме в коридора и той ме целуна. Но веднага след това аз спрях да имам чувства към него. Не знам какво да правя. Най-лошото е че родителите ми не знаят за това единственото което знаят е че го харесвам и че сме си писали. Те не ми позволяват да се срещам с него , но аз не ги послушах. Чувствам се ужасно. Не искам да имам нищо общо с него. Не мога да им кажа. Моля дайте ми съвет !!!!
Нормално! Ти си на 14 и не знаеш какво искаш от живота. Днес ти хрумне едно, а утре друго... Не случайно непълнолетните имат ограничени права и не могат да гласуват или карат кола. Спри да мислиш за момчета поне още 2-3 години. За всичко си има време - това не мога да повярвам, че аз съм го писала!!!