.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Exclamation Какво може да ти направи един човек, ако знае IP-а ти?

Може ли нещо да ти направи на компютъра някой, ако ти знае IP адреса.. ?? Един съученик с некъв хак ли не знам как ми намерил IP-а (числата) и вика, че така може дистанционно да ми управлява компютъра :/ Хелпп..

anonymous708973
    Guest
    Зависи колко разбира :д

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Абсолютно нищо не може да ти направи, без значение колко разбира, IP-то се намира най-лесно, едно съобщение в скайп и е готов.

Абе може той ... Той се изкара за създател на линукс... Щом те плаши, нищо няма да ти направи... IP мога да ти намеря даже и от този форум ... Кажи му на твоя приятел, че си с Proxy или динамично IP и дотам ...

А какво представлява Keylogger разбрах, че има нещо общо с това, дето ми вика, че може дистанционно да ми управлява компа. някво keystrocke, което можело да ти прецака компютъра, наистина не разбирам от тези неща.. И как мога да съм с това dynamic ip, от къде да го тегля? Как всъщност се намира ip-а на някой само от едно съобщение.. :/ Плс, някой да ме светне : ))

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от ngnlFTW Виж мнението
    А какво представлява Keylogger разбрах, че има нещо общо с това, дето ми вика, че може дистанционно да ми управлява компа. някво keystrocke, което можело да ти прецака компютъра, наистина не разбирам от тези неща.. И как мога да съм с това dynamic ip, от къде да го тегля? Как всъщност се намира ip-а на някой само от едно съобщение.. :/ Плс, някой да ме светне : ))
    Явно тоя, дето те заплашва, е комплексиран nerd с разбито сърце.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Ебавка си прави.

Заплаши го че ще му вкараш RAT в компютъра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си