- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото сиV2
При възпаление на какво и по какъв механизъм?
Точно това правят - пълниш си стомаха с полуфабрикат на лайна, който за 3-4 часа в червата ти става на 100 процентови, първокласни лайна. На всичкото отгоре, тялото изразходва енергия, а не получава нищо от тоя процес. Ама щом си на етап да "чистиш", давай
!
Зеленчуците са много по-важни като източник на витамини, а цеулозата в тях спомага да не ти стане тапа на гъза и да не можеш да се изсереш. Това е може би единствената полза от цеулозата!
Митове от женските списания.
Това много повече зависи от личната хигиена и от гена, отколкото от това какво са яли.
Чак пък всичко! Както сам казваш - "достатъчен прием"! Аз ям достатъчно зеленчуци и сера редовно, така че за какво ми е да се тъпча с овесени/лайняни ядки и да си натоварвам организма с нещо безползно (както още му викат "баласт")
?
Ще ти се - щом ти не си прав, значи и другите не са прави, според тролската ти "логика"!
Защото винаги ще изглеждам по-добре от теб! А ти с твоите килограми си преизпълнил плана на стопаните ти за Коледа
!
Аз говорих за процент от собственото тегло! Ако кажеш и колко тежиш, ще ти го сметна, след като сам не можеш
!