- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото сиV2
Охо, прасчо здрасти! Точно ти ли се намери да даваш съвети за правилно хранене
?! Виж се на какво приличаш - аз може да съм по-близо до другата крайност но пак изглеждам много по-добре от теб
!
"Фибри" няма никаква научна стойност като израз, а това само по себе си подкопава достоверността на твърденията ти, базирани на статии от кифленски списания, писани за жени, които се люшкат от запек в разстройство през ден! И ти ли си така
?
Има "нишесте" и "цеулоза", които са вещества с формула и структура. Цеулозата не се усвоява от човешкия организъм по никой начин и става само на лайна! Това е неоспорим факт!
На такива като теб, с килограми, % мазнини и BMI, като твоите, може и това да препоръчват!
Аз съм от другите 30%!
Точно това означава - тялото изразходва излишна енергия да обработва "храна" която не се усвоява, не дава енергия и става само на лайна! От друга страна, това може да е доста полезно за хора като теб!
К'во възпаление бе мен?! Ти нещо тренирали ли си в живота си? А "фибрите" отиват директно в тоалетната като лайна и никъде другаде
!
Нормално - те не дават почти никаква енергия и минават през червата ти като по магистрала. Затова огладняваш.
Още кифленски храни и още лайна!
Зависи от представите ти за оформени гърди, а те са различни според това дали става въпрос за мъж или за жена
! А твоите гърди оформени ли са, а прасчо
? Какъв номер сутиен носиш
? А
!?
То кое ли не е?! Старая се да купувам по-качествен хляб.
По принцип си прав, но аз проблеми със срането нямам! А обмяната на веществата ми се случва с по-висока от средната скорост (което е очевидно от снимките ми)
.