Цитирай Първоначално написано от HellKnight Виж мнението
Грешиш, и то много.
Охо, прасчо здрасти ! Точно ти ли се намери да даваш съвети за правилно хранене ?! Виж се на какво приличаш - аз може да съм по-близо до другата крайност но пак изглеждам много по-добре от теб !
неразградимите фибри, а 1.4 грама се разграждат в човешкия организъм.
"Фибри" няма никаква научна стойност като израз, а това само по себе си подкопава достоверността на твърденията ти, базирани на статии от кифленски списания, писани за жени, които се люшкат от запек в разстройство през ден ! И ти ли си така ?
Има "нишесте" и "цеулоза", които са вещества с формула и структура. Цеулозата не се усвоява от човешкия организъм по никой начин и става само на лайна! Това е неоспорим факт!
докторите препоръчват 80% от поетите фибри да са неразградими
На такива като теб, с килограми, % мазнини и BMI, като твоите, може и това да препоръчват !
защото над 70% от хората имат недостиг на фибри в диетата, не си единствен. Също, това, че се изхождаш повече, не означава, че ти пречи да качиш.
Аз съм от другите 30% !
Точно това означава - тялото изразходва излишна енергия да обработва "храна" която не се усвоява, не дава енергия и става само на лайна! От друга страна, това може да е доста полезно за хора като теб !
След тренировка, голяма част от полезните вещества отиват във възстановяването на мускулите, част от които са фибрите, които намаляват възпалението.
К'во възпаление бе мен ?! Ти нещо тренирали ли си в живота си? А "фибрите" отиват директно в тоалетната като лайна и никъде другаде !
Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
между другото след овесени ядки огладнявам по-бързо
Нормално - те не дават почти никаква енергия и минават през червата ти като по магистрала. Затова огладняваш .
Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
ленено семе
Още кифленски храни и още лайна !
друг, който дава хранителни съвети, а в същото време даже и гърдите му не са оформени
Зависи от представите ти за оформени гърди, а те са различни според това дали става въпрос за мъж или за жена ! А твоите гърди оформени ли са, а прасчо ? Какъв номер сутиен носиш ? А !?
Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
Хлябът, който купуваме е пълен шит.
То кое ли не е?! Старая се да купувам по-качествен хляб.
Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
Фибрите са важни за здравето на отделителната ти система in most part. Помагат за обмена на вещества (много общо казано без да навлизаме в подробности). It's good for you. Точка. :Д
По принцип си прав, но аз проблеми със срането нямам ! А обмяната на веществата ми се случва с по-висока от средната скорост (което е очевидно от снимките ми) .