Първоначално написано от
UniqueBird
Държа да отбележа, че с написаното долу не целя да се самоизтъквам и да правя нещата да изглеждат така, сякаш съм нещо повече от момичетата тук (въпреки че в общия случай това е истина.) Просто търся място, на което да излея дълбоко потисканите от моя страна чувства и да получа адекватен съвет относно ситуацията, в която се озовах...
Още утре смятам да зарежа Петър във Фейсбук и да разбия подгизналото му с холестерол сърчице, но ме терзае въпросът какво ще правя след това. Дани е от София и ще може да се виждаме през цялата година, но, за Бога, как ще го представя на приятелите си? Първоначално ще ми завидят за сексапилното му излъчване и възрастта му, естествено, но когато разберат, че в главата му има само футболни топки и бръмбари, ще започнат ме гледат единствено със съжаление и подигравателно снизхождение. А родителите ми? Не казвам, че са повърхностни богаташи, но те държат на това човекът до мен да е добре материално осигурен, което в случая не е така. Друго нещо, което няма да харесат, е, че не учи в престижно училище, а в пропаднало такова. Оценките му също са зле...
С няколко думи – той е под моята категория, но го харесвам и животинският ми нагон да се възползвам от красивите му гени започва да надделява над здравия разум. Не мога да потърся съвет от родителите или приятелките си, защото те знаят и за Петър и ще плъзнат клюки за мен, затова се обръщам към вас с апел да ми дадете най-подходящия за моментното ми положение съвет. Наистина се нуждая от такъв, защото напоследък се чувствам... празна.