Първоначално написано от
hey.mistery
Не знам колко учебници си изчела, но със сигурност си чела повече приказки отколкото трябва. Очевидно не знаеш къде се намираш. Не мисля, че някой се интересува от факта, че си била с родителите си в луксозен хотел. На 13 години си се впуснала твърде много в тези любовни афери. Хубаво е, ме имаш самочувствие, но мисля, че ти идва в повече, всеки си има своя чар, най-вероятно и ти имаш твоя,чно не може да наричаш хората " по-нисши" от теб. Не си единственото момиче, което знае няколко езика на тази възраст, начетено е и същевременно има хубав външен вид.
Относно Двете момчета, извинявам се за думата, която ще употребя, но въпреки, че твърдиш, ме си интелигентна, смятам, че разсъждаваш по много малоумен начин. Имаш връзка с момче, което казваш, че е грозно, но също така и богато, очевидно за теб, поне аз така разбирам, те интересува финансовото положение на даден човек. На 13 си, от сега ли гледаш в портфейлите? За другото момче, Дани, защо му е на някой да ти завижда, виждам ги всеки ден такива като теб, които ходят с по-големи. Тук отново гледаш финансовите възможности на момчето. Убедена съм, че не ходи с друпи, облича се нормално, не знам какво повече искаш. + това е съвсем нормално да говори за футбол,чтова са неща, които повечето момчета ги интересуват, може да разбира нещо от политика, колкото за обща култура, но защо му е да я коментира. Щом си го харесала или го харесваш такъв, или не се прави на сърцеразбивачка и остави момчето на мира.
Относно въпроса,който ти беше зададен за Украйна, не е гаранция, че знаеш нещо, всички имаме интернет, всеки може да отвори, да прочете малко и да отговори или да попита родителите си.
П.С. Един малък съвет от мен, не се прави на голяма аристократка, слез на земята и се дръж малко по-нормашно. Самият факт, че се смяташ за нещо много повече от другите, те прави дори по-нисша от тях.