На път съм да прекратя крайно безцелната си словесна конфронтация с потребителите на този форум и да се отдам на летния бриз и вълните с чаровния си приятел, но преди това бих желала да се извиня, както много от вас пожелаха.
Извинявам се за това, че съм родена с целия необходим набор от качества, за да бъда прогресивна и пробивна в суровия живот. За това, че (почти) всички от вас (съжалявам, това е реалността) искат да бъдат като мен - природно интелигентна, начетена, красива, с висок обществено-социален ранг и притежаваща естествена аспирация да се развива по най-добрия за нея начин млада дама. Съжалявам и че ви го показвам, цепя се от стадото средностатистически глупави и грознички момичета и показвам, че съм нещо повече от тях. Вземайки предвид първосигналната реакция на повечето писали в темата в стил "убий по-добрия" - и от вас.
Да, може би вчера попрекалих с определенията си за подчовеци, но това е така, защото рядко срещам толкова мащабна, породена от чиста доза комплексарщина офанзива от страна 15-годишни девойчета, които само чакат някой по-успешен от тях да се появи, за да го свалят с викове "богата надувка". Движа се в интелигентна среда, където почти не се срещат хора под петнадесетгодишна възраст, затова не съм свикнала на такова отношение към мен. Още веднъж - съжалявам, ако съм ви оскърбила и съм засегнала крехкото ви самочувствие.
Имаше много момичета, които от самото начало на темата ми задават въпроси относно това какво съм постигнала, че да се хваля толкова. Освен очевидното, получавам няколко стипендии за високи постижения и успех, които не са никак малки, печеля национални конкурси по литература, в момента съм най-добрата певица в моето училище (то е много голямо и тук има доста таланти) и винаги пея на различни празници, получавала съм отличия от международни олимпиади и състезания по математика, досега съм нямала оценка под 5,50 , като критериите в училищата, в които съм учила, са доста високи, и освен това се занимавам с извънкласна филантропска дейност в клубове и организации, за които съм сигурна, че повечето тук не сте чували. Планирам да взема две години за една в училище и да изучавам психология в елитен университет от Бръшляновата лига от 17-годишна възраст - още отсега се подготвям за изпитите там, които едва ли биха ви понесли.
А сега ще попитам вас, момичета, които си позволявате да ме наричате въздух под налягане (и по-специално hey.mistery и BloodyDreamer) - какви са вашите постижения и с какъв акъл заявявате, че сте повече от мен?