.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

кола маска кара

Здравейте,моля всички дами,които са използвали студена кола маска ,,кара''(Jankar) да дадат отговор на моя въпрос,а той е следния:
    Преди няколко дни си купих кола маската за която съм споменала по-горе,днес реших да я използвам и спазих всички упътвания и нищо не стана,само се оплесках .Моля Ви кажете ми къде съм сбъркала,а ако някой друг е ползвал тази кола маска нека ми каже как точно я използва?
    Последно редактирано от Smilee.. : 07-07-2014 на 16:57

И аз съм я пробвала, и при мен нищо не стана.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Затопляш я на водна баня, нанасяш тънък слой с подобието на ножче, или не знам точно какво е, лепиш отгоре част от хартията и махаш рязко.

Благодаря,Ви. wiiwa никъде в утътването не пишеше да се затопля за това и не съм.

Те са два вида студена и топла. Ако си купила студена, затова не се затопля. И при мен не е ставало нищо, когато съм се опитвала да си правя с такава кола маска.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    И студената работи...слага се яъв фризер май беше по указанията, после се взема парче и се мачка, докарва цвят карамел и става лепкаво, притиска се на дебел слой към кожата, после се действа като с топлата - лента/ плат и се дърпар
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

О,аз не я бях сложила във фризера,а в хладилника,може да е заради това!

Коя е по-добра, топлата или студената? А в кои магазини мога да я намеря тази кола маска? Има ли я примерно в ДМ, Лили или други вериги? Или само в аптеките? Поне в Ремедиум?

А какви са впечатленията ви от рол-он кола маската на Неар http://static1.framar.bg/product/nair-rol-on.jpg ? По скъпа е към 14лв. до колкото знам и я има в Лили, но заслужава ли си?
    Последно редактирано от qwerty71 : 07-10-2014 на 07:23

Така на 1 въпрос : Чувала съм,че е по-добра топлата.На втори въпрос:Аз си я купих от аптеката,но са ми казвали,че я има и в Лили.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    топлата е по- добра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си