marilyn, както казах, хареса ми като човек. Тя наистина има много красиво лице и е или поне беше забавна и готина. Харесваше ми да си говорим, умна е, с нея мога да разисквам различни теми, а и се надявах малко или много да последва моят пример и да започне да се грижи повече за себе си. Уви състоянието и стана още по-зле
RapExotic, коментарът ти е малоумен. Това че имам чувства към нея, не означава, че трябва трябва да си трая докато я гледам как се тъпче и тлъстее. Може да звучи лошо, но е точно така. Нищо не иска да правим заедно, освен да лежим на дивана или в леглото. Викам я с мен в някой клуб или на купон, не иска, понеже много се изморявала като съм я карал да танцува. По магазини не ходи, понеже били далече, а и не можела да си намери хубави дрехи нейният размер. Сърди се когато ходя на фитнес, понеже имало много момичета, а тя самата отказва да дойде с мен, понеже не обичала да се поти. Винаги има някакво извинение, или е неразположена, или е изморена, или дават любимият и сериал точно тази вечер, или и трите неща едновременно. Дори секс когато правим тя все иска да е отдолу, възможно най-малко движения ако може за нея.
У нас като спи и и предлагам плодове за закуска, тя си прави садвичи, супата задължително с хляб и все някакви такива. Казвал съм и че така повече не мога, а тя почва да реве. Не съм държал на нея, не съм я ценял, бил съм повърхностен и какво ли още не. А това, че е качила 15 кг за една година и се притеснявам за здравето и, не се брои. Нейният размер не бил моя работа.
Illusion772, на път съм наистина да се откажа, колкото и да не ми се иска. Просто много бих искал да и повлияя по добър начин.
Моля ви, посъветвайте ме какво да правя и как да и дам нужната мотивация, за да направи тази нужна промяна